"Ty z**de...ty chcípneš. Já tě vlastnoručně zabiju. Za to, že jsi ublížil mojí holčičce... Nikdy se nesmířím s tím, co se stalo. Děkuji všem za podporu, ale moje jediná holčička už se mi nikdy nevrátí. Bolí to moc," napsala Alena K. na svůj facebook.

Právě tam zmizení své dcery komentovala po celý den, což jí mnozí v diskusích vyčítali. Jiní se jí ale naopak zastávali. "Šla prostě tam, kde je nejvíc lidí a tím větší naděje na její nalezení," hájila ji jedna z diskutujících.

Takto Alena K. komentovala vraždu své dcery na facebooku
Autor: Foto Blesk

V momentě, kdy vzkaz psala, už věděla to, co policisté potvrdili krátce před tím. Eliška nezemřela jakoukoli, byť těžko představitelnou, náhodou, ale násilnou smrtí. "Vyšetřujeme to jako vraždu," uvedl šéf chomutovských kriminalistů Martin Charvát.

Zrůdu, která holčičku zatím nejasným způsobem usmrtila, však kriminalisté ještě nedopadli. Podle dívčiny spolužačky odešla od školy s neznámým mužem. "Ptal se jí, jestli chce odvést k tátovi. Říkala jsem jí, ať s ním nechodí," řekla holčička televizi Nova. Večer se pak objevily spekulace, že vrahem je Eliščin strýc. To však nikdo z oficiálních zdrojů nepotvrdil.

Mezi rodiči nejen v severních Čechách, ale po celém Česku se tak strhla panika a začali na policii ohlašovat sebemenší zpoždění svých děti. Naštěstí všechny pohřešované děti byly rychle nalezeny.

 

Vážení čtenáři, kvůli útokům na zavražděnou Elišku v příspěvcích některých čtenářů jsme se rozhodli zastavit diskuze pod články. Děkujeme za pochopení.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Smrt andílka Elišky (†9): Stovky svíček, pláč a hon na vraha bestii Blesk TV

Fotogalerie
19 fotografií