Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jednu unesli, druhou zabili: Řádí v Ústeckém kraji úchyl a vrah malých děvčátek?

Autor: dce - 
10. září 2014
16:20

Až podezřelá je shoda náhod, mezi případem únosu nezletilé dívky na Mostecku a smrtí Elišky K. v Klášterci nad Ohří. Zatím neznámý pachatel minulý čtvrtek donutil malou dívku nastoupit k němu do vozu. O hodinu a čtvrt později ji vyhodil u obce na Chomutovsku. Souvisí spolu tyto dva případy?

Smutná zpráva zasáhla celou republiku – Eliška, po které stovky lidí pátraly od středečního rána, byla nalezená mrtvá jen kousek od svého bydliště v Klášterci nad Ohří. Podle jedné ze spolužaček Eliška odešla s mužem v černém tričku s dlouhým rukávem, v otrhaných džínách. Může to snad být ten samý muž, který minulý týden unesl dívku z Mostecka?

Ten měl podle policie dívku násilím naložit do tmavého blíže nespecifikovaného automobilu. O hodinu a čtvrt později ji za neznámých okolností vyložil z auta poblíž Chomutova.

Nezletilá nebyla zraněná, pouze psychicky otřesená. Muž je zhruba ve věku 40 let, asi 180 cm vysoký. Má krátké hnědé vlasy a strniště. Je opálený a vzhledem k tomu, že na dívku nepromluvil, je možné, že jde o cizince.

Video Psycholožka ke smrti Elišky (†9): Děti nepoznají triky únosců! - David Vaníček, Petr Soukup, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Zabil snad tentýž muž malou Elišku? Krátce před nálezem jejího těla byla poblíž objevena deka – malé dítě by do školy s dekou určitě nešlo, tak kde se tam vzala? Navíc Most je od Klášterce nad Ohří necelých 50 kilometrů, které není problém překonat autem za slabou půlhodinku. Chomutov, kde únosce dívku vyložil je od Klášterce vzdálen jenom 20 kilometrů. Není tedy tak těžké dát si jedna a jedna dohromady.

ixtlil ( 11. září 2014 01:02 )

Co se týče Aničky Janatkové, tak se zcela určitě nejednalo o čin pedofila, Otakar Tomek jím těžko mohl být, mohl být použit na něco vedlejšího. Jiná věc je, že to na něj hodili a aby se to nedostalo k soudu, tak jej zamordovali ve vězení.

moiaza ( 10. září 2014 20:42 )

Jak dlouho ještě budeme žít ve strachu o životy svých dětí, vnoučat a životy své? Jak dlouho bude trvat ta hnusná doba. Doba lumpů, zlodějů, vrahů, pedofilů a jiných podvratných živlů? Díky Havle za takový kapitalismus!

petcim ( 10. září 2014 20:22 )

bojím se, že ani další život dítěte je nerozhoupe....

tawon ( 10. září 2014 20:21 )

tawon ( 10. září 2014 20:20 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání