Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Noční můra se naplnila: Ztracenou Elišku našli mrtvou!

Autor: ljš, uá, sch - 
10. září 2014
15:42

Modrooký andílek už se k mamince domů nevrátí. Dlouhé hodiny pátrání, strachu a bolesti skončily tím nejhorším možným scénářem. Devítiletou Elišku, kterou od včerejšího odpoledne hledaly v okolí Klášterce nad Ohří stovky lidí, bohužel našli mrtvou.

Podle informací Blesk.cz našli policisté nejprve nedaleko Klášterec u odbočky na Ciboušov jednu Eliščinu botu, chvíli na to deku a nakonec kolem třetí hodiny odpoledne i mrtvé tělíčko. V 16:45 velitel chomutovské kriminálky Martin Charvát pátrání po holčičce oficiálně ukončil a potvrdil, že nalezené tělo patří skutečně Elišce. "Případ vyšetřujemePříčinu smrti komentovat odmítl.

Maminka Elišky, Alena K., tak prožívá nejtěžší chvíle života. Do poslední vteřiny věřila, že se její dcera najde živá. "Nejhorší noc v mém životě, nejdelší, nikomu to nepřeju. Snad to všechno dobře dopadne a moje jediná nejkrásnější holčička bude zase se mnou," psala na svém facebooku ještě ráno. Odpoledne bohužel přišla ta nejkrutější zpráva.

Podle serveru TN.cz bydlela Eliška v Klášterci u babičky, protože tam chodila do školy. Maminka, která žije v Lounech, tam za ní přes týden dojížděla.  Zmizení děvčátka nahlásila právě babička, když se děvčátko nevrátilo ze školy.

Tento prostor policie prohledává Tento prostor policie prohledává | Mapy.cz

U té byla také naposledy viděna, a to 35 minut po poledni, když z ní odcházela. Jedna z jejích spolužaček prý učitelce řekla, že ji doprovázel neznámý muž.

Video Smrt ztracené Elišky děsí Klášterec: Která bestie jí ublížila? - David Vaníček, Petr Soukup, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Policie tuto informaci sice nepotvrdila, základní školu, kam dívka chodila, začali ale okamžitě obléhat vyděšení rodiče, kteří si přijeli osobně vyzvednout své děti. "Je to strašné, co se stalo, bojím se, proto jsem tady," řekla matka desetileté Lucie. Podle školačky bylo dnes celé vyučování touto událostí poznamenáno. "Všichni o tom mluví," poznamenala dívka. Ke škole také klášteřečtí svolali na osmou hodinu pietní akci, kde budou za zemřelou holčičku zapalovat svíčky.

abcd.abcd. ( 15. září 2014 13:09 )

popocatepetl ( 11. září 2014 08:02 )

Asi jste tehdy nebyla na svete.

popocatepetl ( 11. září 2014 08:00 )

ninunka ( 11. září 2014 01:18 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/273756/vrazda-elisky-9-policie-podezriva-pribuzneho-unesl-ji -stryc.html tak snad

alenam ( 11. září 2014 00:29 )

Koncesionářské poplatky pokryjí sotva čtvrtinu nákladů a reklamu před a po pořadu, který nikdo nesleduje si nikdo platit nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání