Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Poslední chvíle Daniela (†25), kterého zabil taxivrah: Mrazivá sms od přítelkyně před smrtí!

Autor: ljš, sch - 
18. srpna 2014
05:00

Milovali se, měli spolu krásnou dcerku a byli neustále v kontaktu. Proto i poslední konverzace v mobilu Daniela C. (†25) před tím, než jeho život ukončil taxivrah, patřila jeho milované přítelkyni Dominice. Z řádků na displeji telefonu ale mrazí...

Danielova slova své přítelkyni byla 10. dubna večer jako vždy plná lásky. "Už asi hajáš," napsal jí kolem osmé hodiny. Dominika mu stejně něžně odpověděla: "Tak jsem se vykoupala a dala si to pyžamo, je mi v něm dobře, mám radost," a připojila virtuální polibek.

Na sobě v tu chvíli zřejmě měla dárek od svého muže, kterého to náležitě potěšilo. "Tak to jsem rád, že máš radost. :) Chci tě v něm vidět," přál si. Z Dominičiny odpovědi ale mrazí: "To asi neuvidíš :(," napsala. Jakoby tušila, k jaké tragédii za pár hodin dojde.

Daniel ale žádné problémy neočekával a věřil, že se domů dostane, ještě než jeho milovaná žena s dcerkou vstanou. "Ráno se kouknu. Hah," odpověděl.

Video Zprávy: Pornohvězdu okradl partner! A zpověď matky: Syna mi zabil taxivrah  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Dvacet minut před druhou hodinou ranní, přijal ale rito, ze kterého měl jistě zpočátku radost, protože jeho zákazník chtěl odvézt z centra až do Uhříněvsi, netušil ale, že tato cesta bude jeho poslední a domů k ženě už se nevrátí.

SMS zprávy z mobilu zavražděného taxikáře poskytla Blesku jeho maminka Jitka. Emotivní rozhovor s ženou, která rukou brutálního vraha přišla o syna, čtěte v pondělním tištěném Blesku.

jerry ( 18. srpna 2014 21:33 )

Kdo ví, jak to vlastně bylo.

protinovinar ( 18. srpna 2014 15:54 )

negramote

protinovinar ( 18. srpna 2014 15:52 )

dement jsi ty negramot bech charakteru,měli by tě bloknout

protinovinar ( 18. srpna 2014 15:52 )

z nudy píše nesmysli a ještě ten milovnikplesku

protinovinar ( 18. srpna 2014 15:50 )

ano souhlasím měli by zablokovat ty bez charakteru

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání