Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Panika v Praze: Zmizel další taxikář!

V Praze zmizel další taxikář: Miloš jezdil tímto vozem
V Praze zmizel další taxikář: Miloš jezdil tímto vozem  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, simao - 
10. července 2014
13:21

Mezi pražskými taxikáři vypukla panika. Více než 150 dní od vraždy jejich prvního kolegy zmizel další - Miloš N. (29). Policie po něm intenzivně pátrá. Jestli se jedná o čtvrtou oběť sériového vraha, zatím není jasné.

Zatím se ho nepodařilo dopadnout. Pachatel, který má na svědomí již tři životy pražských taxikářů, stále uniká. Policejní vyšetřování probíhá, taxikáře však po smrti jejich kolegů zachvátil strach. A ten se nyní opět stupňuje. V metropoli totiž zmizel další taxikář. Kam?

"V úterý v podvečerních hodinách jsme přijali oznámení o pohřešování devětadvacetiletého muže, který se živil jako řidič taxislužby v Praze. Celý případ si okamžitě převzali detektivové prvního oddělení pražského krajského ředitelství a usilovně na něm pracují. Muž byl naposledy spatřen v pondělí v časných ranních hodinách v Praze 6. Od té doby o něm nemají jeho blízcí žádnou informaci," napsala na policejním webu mluvčí Hana Jeřábková.

Miloš N. (29) má bydliště v Kolíně, je střední postavy, vysoký 170 až 175 cm. Má hnědé vlasy i oči. "Zvláštním znamením je jizva na břiše a jizva na čele. Má mateřská znaménka na levém a pravém předloktí a kožní defekt na pravém a levém lýtku vpředu," uvedla Jeřábková.

Taxikář používal osobní motorové vozidlo tovární značky Fiat Dublo. Detektivové prý zatím nevylučují ani to, že se muž vydal soukromě do zahraničí. Spojitost s řáděním taxivraha potvrzena nebyla. Policie však po Milošovi N. vyhlásila pátrání a prosí o pomoc i veřejnost. O spolupráci pak požádala i sousední státy. "Informace přijmou kdykoliv operátoři tísňové linky 158 nebo policisté na kterékoliv služebně Policie ČR," dodala mluvčí.

K posunu však došlo i v případě pátrání po taxivrahovi. Pražská policie totiž nedávno zveřejnila podobiznu důležitého svědka v kauze vražd tří pražských taxikářů. K první vraždě došlo v únoru, k dalším dvěma v dubnu. Policejní mluvčí Jeřábková již připustila, že by muž na identikitu mohl být i pachatelem. Zároveň uvedla, že anonymní dárce nabídl za informace, které povedou k dopadení vraha, 100 tisíc korun.

madr1111 ( 11. července 2014 09:42 )

Myslíte,že vraha najdou dnes je to 3 měsíce co vzal život dvěma lidem v jednu noc a bestie běhá na svobodě.Hledají dalšího uvidíme kde bude,ale snad by našli auto ten asi odcestoval.Jestli nemá něco společného s vraždami a spíš nezmizel.Vrah může být psychopat,feták,zloděj,nájemní vrah od taxikářu nebo z nějaké společnosti,aby zastrašili taxikáře,aby nejezdili a bylo víc výdělků.Jestli se to někdy dozvíme,jestli bude dopaden.Je divný,že by rodina tohodle co zmizel nevěděla jestli měl někam namířeno do ciziny.Jako že by nikomu nic neřekl a odjel.

madr1111 ( 11. července 2014 09:09 )

taky možný...může to být taxikář,aby zastrašil ostatní málo vydělávaj a myslím,že jich dost aspon v noci ubylo a ted má výdělky bestie

kdoasi ( 11. července 2014 08:29 )

Teda sorry,ale kolik máš dioptrií?

rumovapalice ( 11. července 2014 08:28 )

ještě jsi zapomněla na těch padesát mrtvých v lihové aféře což je světová rarita a Nečasovi jakožto premiérovi to bylo docela fuk, hlavně že mu prošly církevní restituce

123automobil ( 11. července 2014 07:12 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání