Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rvačka v pražském metru: Útočník pobodal soka v lásce?

Autor: sch - 
18. července 2014
20:31

Odpoledne jako namalované využil muž (53) k ostrému útoku! Naběhl do metra na pražském Kačerově a začal se navážet do ženy, které se ale zastal její kolega (52). A za to schytal několik ran nožem do břicha!

Zatímco normální lidé odjíždějí v pátek odpoledne na chalupy, výlety, případně na letní festivaly, někteří jej volí k vyřízení účtů!

„Útočník (52) vběhl do prostoru metra a začal napadat ženu. Té se zastal kolega (53) a útočník se obrátil proti němu a pobodal ho do břicha,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Muži se ale jeho hrdinský čin pěkně vymstil. Musela pro něj přijet záchranka. „Na místě jsme ošetřili muže s bodnými ranami břicha. Byl odvezen na ARO motolské nemocnice, jeho zranění jsou vážná,“ potvrdila Blesk.cz mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Podle informací Blesk.cz měli všichni tři zúčastnění v milostném trojúhelníku. Reportér na místě navíc zjistil, že se mělo jednat o řidiče autobusu. „Jestli jeden nebo druhý je zaměstnancem DPP nevíme, náš dispečink tuto událost nezaznamenal,“ řekla mluvčí pražského dopravního podniku Aneta Řehková. Nejspíš se tedy jednalo o řidiče jiné společnosti, která taktéž na Kačerově sídlí.

jana999 ( 19. července 2014 08:50 )

kdo umí ten umí, ale zajímavý článek v nadpisu je útočník 53 a obět 52 a v článku obráceně útočník 52 vlítl na 53 letou obět

bezodkladne ( 18. července 2014 21:33 )

 To je tedy legrační,se vraždit kvůli postarší paní

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání