Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (†29) v Praze skočila ze 14. patra: Sebevražda pod vlivem omamných látek?

V Kobylisích skočila či vypadla žena z okna ve 14. patře paneláku. Policisté pracují s verzí, že šlo o sebevraždu
V Kobylisích skočila či vypadla žena z okna ve 14. patře paneláku. Policisté pracují s verzí, že šlo o sebevraždu  (Autor: Foto Google Street View, Policejní týdeník)
Autor: simao - 
10. dubna 2014
15:19

Tenhle pád prostě nemohla přežít. Mladá žena (†29) se patrně rozhodla skoncovat ve středu večer se životem skokem z okna ve 14. patře panelového domu v Taussigově ulici v pražských Kobylisích. Co za jejím skokem (či pádem) stálo, však není jisté. Spekuluje se o rodinné hádce, ale také ovlivnění omamnými látkami.

Pražští policisté vyjížděli ve středu večer do Kobylis k paneláku, ze kterého vyskočila, případně vypadla mladá žena (ročník 1985). Co se na místě přesně stalo, je zatím otázkou pro policejní vyšetřování. "Celou situaci prošetřujeme pro podezření na pokus o sebevraždu," potvrdil Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Dodal, že existuje také další podezření. A to takové, že žena bylo konzumentkou OPL - omamných a psychotropních látek. Server tn.cz však spekuluje také o tom, že ke skoku ženy z okna ve 14. patře došlo po hádce s rodinnými příslušníky. Pražští kriminalisté se nyní snaží celý případ objasnit. Žena zemřela na místě, policisté i záchranáři se ji pokoušeli oživit marně.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání