Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt krásné učitelky: Zemřela pár metrů od syna a přítele

Milena pravděpodobně spáchala sebevraždu.
Milena pravděpodobně spáchala sebevraždu.  (Autor: Foto Nový Čas)
Autor: tp - 
5. dubna 2014
08:21

Smrt krásné učitelky Mileny otřásla Slovenskem. Podle nejnovějších informací se zastřelila na záchodě, kde se předtím zamkla. Jen několik metrů od ní byl její přítel a malý sedmiměsíční syn. Jaké zoufalství donutí člověka toto udělat, když jsou nejbližší jen kousek od nej?

Na tuto otázku se snaží odpovědět policisté z Bratislavy. Milena S. (†36), která učila na střední odborné škole pro děti s postižením, se ráno naposledy rozloučila se synem, své matce odeslala fotografii malého a poté podle posledních údajů šla na záchod, kde se střelila do hlavy. Přivolaná policie a záchranáři konstatovali smrt a dům v centru Bratislavy uzavřeli.

Její rodina je z této situace zcela zdrcena. „Je to strašné. Ještě dnes ráno mi poslala fotku malého“, řekla její matka deníku cas.sk. Smrt Mileny nešokovala jen rodinu, ale také její kolegyně a studenty, které učila.

Před rokem nastoupila na rodičovskou dovolenou, aby mohla být s dítětem co nejvíce, ovšem do školy se plánovala vrátit. „Neměla žádné sklony k sebevraždě nebo deprese. Plánovala se do školy vrátit. Nemyslíme si, že by se zabila sama“, řekla jedna z učitelek školy.

Policie byla na místě kvůli sbírání stop šest hodin a až poté odjeli. Ovšem narozdíl od příbuzných a známých se kriminalisté přiklání k sebevraždě.

evita5555 ( 15. července 2014 13:20 )

Jej priateľ je alkoholik a podvádzal ju kade chodil. Takže dôvody by sa našli.

lysohlavek02 ( 5. dubna 2014 14:38 )

=★Autor nejkvalitnějších komentářů★ ..jůůůůůůůů ta je tak "krásná" ..co je to za běhnu??

annael ( 5. dubna 2014 12:04 )

Žila na "psí knížku" s právníkem s kterým v 36letech měla dítě a zastřelila se u něho v bytě, kde v poslední době trvale žila a svůj byt i nadále vlastnila (snad i pronajímala), tak na finanční problémy to také nevidím..... Spíš mi tam z různých náznaků posbíraných v slovenských médiích vychází psychická labilita ale co za tím bylo skutečně......

e.44 ( 5. dubna 2014 11:48 )

Já už léta nevím, co to nějaká "sekce reklama" je. Stačí si zadara stáhnout adblock odpovídající prohlížeči který používáš a máš klid. Mít až takové finanční problémy, které by jí dohnaly k sebevraždě aniž by o nich někdo z rodiny věděl, je dost nepravděpodobné a finanční problémy stojej stejně asi jenom za pěti procenty sebevražd a většinou jsou kombinované s problémy dalšími. Z toho jak je napsanej článek a z toho co v něm všechno chybí, se dá těžko soudit o co šlo a jak to všechno bylo. Mě třeba ta její fotka připomíná jednu vyšinutou, so jela v plnej hrstech prášků i když k tomu neměla žádnej důvod ale to je jenom můj dojem a tady těžko zjistíme jak a proč k tomu skutečně u Mileny bylo.

chase ( 5. dubna 2014 09:24 )

Nevim jak vy, ale ja mel moznou odpoved na otazku: Jaké zoufalství donutí člověka toto udělat, když jsou nejbližší jen kousek od nej? vlozenou hned pod nadpisem v sekci reklama. Vyberte si pujcku od nas blablabbla, spocitejte si uroky online blablabla, nejlevnejsi pujcka jedine od nas blablabla a dalsi kecy. Je to tragedie. Uprimnou soustrast rodine.

Zobrazit celou diskusi