Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzný nález mrtvoly ve Větřní: Oloupil a zabil známého!

Až 20 let za mřížemi hrozí násilníkovi (56), který zřejmě v úterý oloupil a ubodal ve Větřní na Českokrumlovsku svého známého (57).
Až 20 let za mřížemi hrozí násilníkovi (56), který zřejmě v úterý oloupil a ubodal ve Větřní na Českokrumlovsku svého známého (57).  (Autor: Blesk - Vlaďka Hradská, archiv)
Autor: hra - 
12. března 2014
22:48

Až 20 let za mřížemi hrozí násilníkovi (56), který zřejmě v úterý oloupil a zavraždil ve Větřní na Českokrumlovsku svého známého (57).  Tělo policie objevila v sobotu. Vraha, který byl ze stejné obce, dopadla začátkem týdne.

Vrah a jeho oběť spolu chodili do školy. Podle některých obyvatel Větřní měl násilník dluhy, které se rozhodl řešit vraždou. Policie tělo objevila po upozornění sousedů. Přišlo jim podezřelé, že muž několik dní nevyšel ze svého rodinného domu.

„Násilník si z domu odnesl peněženku a bílý dotykový mobil Samsung S 5260 Star II. Ten pak zahodil někde cestou z Větřní do Českého Krumlova. Po mobilu pátráme,“ řekla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová s tím, že podrobnosti k případu zatím nebudou kriminalisté uvádět.

Státní zástupce podal návrh na uvalení vazby. Útočníkovi hrozí až 20 let za mřížemi.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání