Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Zavraždili taxikáře z pomsty? Při nehodě prý zabil člověka!

Autor: ljš - 
3. února 2014
20:14

Našli ho rozstříleného v jeho taxíku. Proč přišel Petr S. (†42) o život, ví zatím pouze jeho vrah. Spekuluje se však o tom, že krom dluhů a problémů s alkoholem mohla za jeho smrtí stát touha pomstít se za nehodu, při které způsobil smrt jedné z obětí.

Přestože jako taxikář denně vozil desítky lidí, měl Petr S. podle televize Prima na svědomí vážnou dopravní nehodu, za kterou dokonce seděl ve vězení. Není proto vyloučené, že se mu za ni mohl chtít někdo z příbuzných nebo blízkých oběti pomstít.

 

Krom loupežné vraždy, kdy by si vrah patrně Petra vybral náhodně, mohou za jeho smrtí podle několika svědků stát také velké dluhy, které kladenský taxikář řešil alkoholem.

Vrah je stále na svobodě a Petrova manželka tak prochází hotovým peklem. Nejenže oplakává ztrátu svého manžela, má také obrovský strach o sebe i děti. „Dozvěděla jsem se určitou informaci a mám strach, aby někdo, kdo to udělal, nechtěl jít po mně a po dětech," řekla včera. 

rezacek ( 8. února 2014 11:17 )

Pokud chlastá, jak to, že dělá taxikáře. Pokud někoho oddělal, pak by se mělo zastavit vyšetřování, protože spravedlnosti již byl dán průchod.

hofihofi ( 4. února 2014 02:17 )

Taxikar uz svym povolanim v CR nemuze byt koser

hofihofi ( 4. února 2014 02:09 )

Furt se jeci, že by lidi odsud to nekomu vratili, treba o tech co vyhodili holku z okna, tak tady to mozna nekdo udelal. A Dare vyhrozovali take.

abvydavatelstvi ( 3. února 2014 23:33 )

 Kazdeho dřív nebo později dostihne jeho minulost ....!!! Lidé se zbytečně zadluzuji... dluhy vytloukaji dalšími dluhy až se do dluhů zamotaji... a je problém..... Na fotce ten chlap vypadal jako starostlivy otec a manžel... možná ani v podstatě zly nebyl... jenom osud s ním měl jiný úmysl .... Ta manželka by se neměla zbytečně nervacit když je těhotná ....

tenzmrtodvedle ( 3. února 2014 22:01 )

Tak teda Petr nejdrive nekoho zabil autem,potom mu nekdo zemrel v aute a nakonec ho zavrazdili v aute.......to jsem z toho ale jelen...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání