Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt taxikáře (†42): Co prozradila pitva?

Autor: ČTK, ljš - 
3. února 2014
15:41

Byla to chladnokrevná poprava, to prozrazují výsledky pitvy kladenského taxikáře Petra S. (†42). Podle policistů zemřel jen na základě střelných zranění, mimo jiné hlavy.

"Taxikář, jehož tělo se v sobotu dopoledne našlo v zaparkovaném autě v Lužické ulici v Praze 2, zemřel na následky střelných zranění. Prokázala to dnešní pitva," řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Policie případ vyšetřuje jako vraždu.

Video Vražda taxikáře: Rozstříleli ho z pomsty? - Pavel Schuster, David Malík
Video se připravuje ...

Dvaačtyřicetiletý muž ze Středočeského kraje byl pohřešován od čtvrtka. V sobotu policie na základě oznámení o nezvykle dlouho zaparkovaném autě našla jeho tělo uvnitř tmavě šedé hondy na Vinohradech.

Muž zemřel v důsledku střelných poranění, mimo jiné hlavy. "Závěry pitvy potvrzují skutečnost, že muž zemřel vlivem výhradně střelných zranění. Žádný jiný způsob pitva neprokázala," uvedl dnes Hulan.

Policie vyzývá všechny svědky, kteří si v inkriminovaném místě všimli ve čtvrtek večer něčeho neobvyklého, aby se přihlásili na linku 158. Důležité informace mohou přinést rovněž zákazníci tohoto taxikáře i jeho kolegové.

Video Reportáž z místa nálezu mrtvého taxikáře. - David Malík
Video se připravuje ...

majojo ( 3. února 2014 20:02 )

Osobně si to neberu, ale váš tón se mi nelíbí. Dovolte mi jeden citát z 18. století: Absolutně vámi nesouhlasím, ale do poslední kapky krve budu bránit vaše právo vyslovit a hájit svůj názor. Nu - pokud pokládáte za směrodatnou zprávu bulvárního pisálka, opravdu připouštím, řže jsem nevzdělanývidlák, volič levice, lůza a etc. A jinak se divím, že taková elita jako vy leze na bulvární diskusi.

majojo ( 3. února 2014 19:58 )

A ty snad ano?

majojo ( 3. února 2014 18:09 )

Fantastické! Najdou ho s půlkou hlavy ustřelenou a pitva objasní, že zemřel na následky střelného poranění. Buď je vůl patolog, ale u toho jistou inteligenci přece jen předpokládám, nebo autor článku, u toho předpokládám kretenismus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání