Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželka zavražděného taxikáře: Bojím se o svůj život a děti!

Autor: lvi - 
3. února 2014
05:00

Záhadně zavražděný taxikář Petr S.(†42) po sobě zanechal těhotnou ženou a dvě malé děti. Právě Petrova manželka v Krimi zprávách na Primě prozradila, že se nyní strachuje o svůj život i děti. A má k tomu pádný důvod!

Podle manželky Petra S. (†42) se k ní dostaly znepokojivé informace jen krátce po potvrzení manželova tragického skonu. „Dozvěděla jsem se určitou informaci a mám strach, aby někdo, kdo to udělal, nechtěl jít po mně a po dětech," uvedla stručně pro Krimi zprávy na Primě.

Spekulaci o tom, že vražda nutně nemusí souviset s výkonem povolání Petra S.(†42) potvrdili i další dva svědkové, podle kterých měl taxikář z Kladna větší dluhy a nezřídka řešil bezvýchodné situace alkoholem. Navíc do března minulého roku bydlel ještě na jedné kladenské ubytovně.

Vrah je stále na útěku

To však na osobu pachatele neukazuje. Vodítko by tak policistům mohla poskytnout i výpověď zaměstnanců taxislužby. Podle mluvčí a majitelky Haló Taxi Adély Barnové se dispečinku podařilo zmapovat zřejmě poslední chvíle Petra (†42). „Ve čtvrtek přibližně 15.30 od nás obdržel poslední zakázku. Pak se ohlásil asi v 18.30 jinému dispečinku, že má další zakázku. Poté nás kontaktovala jeho žena, že se s ním nemůže spojit. Ani nám se už Petra nepodařilo kontaktovat. Nejprve jsme ho začali hledat po vlastní ose, ale neúspěšně. Zhruba ve 22. 00 jsme nalezli jeho tablet pohozený u silnice v Jílovém u Prahy,“ uvedla pro Blesk.cz Barnová

Rodinná tragédie

Podle Barnové se navíc zmíněná událost zapíše černým písmem do kalendáře historie firmy. Navíc celá záležitost má ještě podstatně smutnější rozměr. „Manželka Petra je teď na všechno sama. Mají dvě děti a další čekají. Chystáme se od zítra zorganizovat mezi kolegy sbírku na podporu celé jeho rodiny. Není vyloučené, že v průběhu hodin zřídíme také konto pro veřejnost, kde budou moci rodinu našeho řidiče podpořit všichni,“ uzavřela Adéla Barnová.

Taxikáře Petra S.(†42) objevil vnímavý svědek v sobotu v Lužické ulici na Vinohradech s prostřelenou hlavou ve svém vozidle. Auto zde podle policistů stálo právě od inkriminovaného čtvrtečního večera.

Policie ve zmíněných souvislostech žádá jakékoliv svědky, kteří zaznamenali cokoliv neobvyklého v Lužické ulici, všechny pasažéry, které mohl tento taxikář ve čtvrtek v podvečer a večer přepravovat, aby se ozvali na linku 158.

mrczech ( 3. února 2014 16:05 )

Ochrana před blbostí nebyla ještě vynalezena .

jana999 ( 3. února 2014 16:00 )

jsou přece ochrany

mrczech ( 3. února 2014 15:57 )

A tchýně .

jana999 ( 3. února 2014 15:54 )

no proto byl zadlužený víc chlastal než jezdil, taky tady máme takového taxikáře, bydlí ve sklepě a už neplatí ani tam, takže ho vyhodí i ze sklepa ale na chlast má pořád

jana999 ( 3. února 2014 15:52 )

drogovýho dealera nelituji, sám je vrah, kolik lidí, aby se napakoval oddělá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání