Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Radek mi ubodal rodiče: Matku odtáhl do sklepa, otce zastlal do postele!

Autor: iza, lvi - 
9. prosince 2013
16:00

Otřesná muka dnes prožívala u soudu dívka, které bývalý přítel Radek V. (24) brutálně zavraždil oba rodiče. Tělo matky odtáhl do sklepa, otce pak zastlal do postele.

Radkovi V. hrozí výjimečný trest, případně i doživotí. Brutálním způsobem letos v březnu sprovodil ze světa v Městě Albrechticích rodiče své přítelkyně. Jednak ze msty, že se s ním dívka chtěla rozejít, a také proto, že jejímu otci dlužil přes pět set tisíc korun, které ukradl z rodinné firmy na automaty.

Bodal do srdce

Krátce poté, co Radka V. vykázala policie z pražského bytu jeho přítelkyně, odjel vzteklý na severní Moravu rozhodnutý zabíjet. Jako první v domě ubodal do srdce matku Danu (†52), její tělo pak odtáhl do sklepa. Pak číhal na otce Ondřeje M. (†55), městského zastupitele váženého občana, až se vrátí z procházky. Také jeho surově ubodal a mrtvolu zastlal do postele.

Radek V. sice připustil, že rodiče své expřítelkyně zabil, avšak nikdy se ke zločinu nevyjádřil. Také dnes u soudu zmařil proces, když se domáhal změny advokáta, ke kterému prý ztratil důvěru. Podle rodiny zavražděných jde jen o zdržovací taktiku.

„Vzhledem k jeho povaze se to dalo čekat. Udělal ze mě sirotka a připravil mě o to nejdražší, co jsem měla, rodiče. Bojím se, že ho pustí na svobodu,“ řekla Blesk.cz zdrceně dívka.

Video Dcera obětí se obává, že Radek V. bude propuštěný na svobodu. - Ivana Žáková
Video se připravuje ...

oliiiii3 ( 12. prosince 2013 07:53 )

Pro dceru je to moc smutny je mlada, a maminku bude moc potrebovat v zivote, krava teda rozhodne neni, jak mohla vedet jaky ten jeji bude podes, byl to pekny mogor kdyz to takhle vyresil.

strnad86 ( 11. prosince 2013 12:17 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

illis ( 10. prosince 2013 19:25 )

kodlofon promiň překlikla jsem palečky, omlouvám se .

illis ( 10. prosince 2013 19:23 )

kodlofon Mohl by v kriminále "náhodou" upadnout opakovaně na nůž a bylo by to vyřešené .

illis ( 10. prosince 2013 19:22 )

iribr Jsi neskutečný hlupák, dívka přišla o oba rodiče a ty ji nazýváš krávou, do hajzlu s tebou . Jak asi má žena poznat, že chlap je hovado, na čele to skutečně napsaný neměl. Když asi zjistila, co je zač, tak se s ním rozešla, jenže ten kripl zlodějská jel vraždit .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání