Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

V Praze u metra se střelil muž (†67) do hlavy: U sebe měl dopis na rozloučenou

Muž se střelil do hlavy u vstupu do metra Hradčanská
Muž se střelil do hlavy u vstupu do metra Hradčanská  (Autor: Policejní deník)
Autor: lm, rvs - 
30. listopadu 2013
12:18

Sedmašedesátiletý muž vyšel v Praze z metra na stanici Hradčanská. Vytáhl zbraň a přímo u vstupu se střelil do hlavy. U sebe měl dopis na rozloučenou. Podle informací Blesku stály za zoufalým činem zdravotní problémy.

Kolemjdoucí krátce po výstřelu zavolali sebevrahovi záchranku. Přivolaní lékaři ho převezli v kritickém stavu okamžitě do nemocnice, tam ale před polednem svým vážným zraněním podlehl.

Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že na střelbě se nepodílela žádná další osoba. Okolnosti je smrti vyšetřují kriminalisté. Lékaři u muže nalezli dopis na rozloučenou.

strnad86 ( 4. prosince 2013 12:03 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

abzk ( 1. prosince 2013 14:08 )

Já se nebavím v teoretické rovině ale v praktické a tvoje zvědavost je nemístná, což nejsi pravděpodobně schopný si uvědomit a proto píšeš nesmysly.

gogo ( 1. prosince 2013 12:50 )

pro abzk : Bavíme se v teoretické rovině. Takže, když jste řekl A můžete napsat klidně i B. Navíc je diskuze anonymní, tak o co jde. Spíše si myslím, že na otázku zatím neumíte odpovědět..

jana999 ( 1. prosince 2013 11:27 )

nemáte pravdu, taková je doba, nutí i ty co by normálně se za mamonem nehonili to dělat, jinak opravdu skončíte, jako bezdomovec

jana999 ( 1. prosince 2013 11:24 )

nepíšou jaké zdravotní problémy, ty vám může způsobit doba, stress z toho, že třeba vyletíte z práce, že nevíte, jak zaplatit nájem, z toho všeho vám může rupnout v hlavě a máte pak zdravotní problémy i ta rakovina může začít bujet ze stresu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání