Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilý šílenec uháněl v porsche Prahou 240 km/h: Skřípli ho až v tunelu!

Opilý řidič se v Praze proháněl až 240kilometrovou rychlostí
Opilý řidič se v Praze proháněl až 240kilometrovou rychlostí  (Autor: Policie ČR)
Autor: sch - 
31. října 2013
13:03

Nebezpečné kličkování, rychlá jízda, ohrožování dalších řidičů. Takhle vypadalo černé Porsche Cayenne, za které se hned pověsili policisté. Správně tušili, že je řidič opilý. Zastavili ho až po několika desítkách kilometrů poté, co uzavřeli Pražský okruh!

Policisté ve služebním voze jeli v úterý večer po pražské magistrále, když okolo nich v jednu chvíli prosvištělo černé auto. „Protože řidič nebezpečně kličkoval mezi vozidly a přejížděl mezi jízdními pruhy, policisté ho podezřívali, že řídí pod vlivem alkoholu nebo návykové látky,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Ač se ho snažili zastavit, řidič je ignoroval a pokračoval ve zběsilé jízdě. Policisté se na něj pověsili a pronásledovali ho až na pražský okruh, kde jel až 240 km/h!

„Další hlídky potom pomohly svým kolegům před Cholupickým tunelem zastavit dopravu a dokonce za pomoci řidičů nákladních aut vytvořily bariéru,“ doplnila Rösslerová. Jakmile zastavil, policisté ho s pistolí v ruce vytáhli z auta.

„Řidič neustále kladl aktivní odpor a nechtěl s policisty spolupracovat, ti ho proto zajistili a s pouty na rukou ho převezli na nejbližší služebnu k dalším úkonům,“ řekla Rösslerová. Agresivnímu řidiči pak naměřili necelé jedno promile alkoholu v krvi.

Video Policisté zběsilého řidiče zastavili až v tunelu, kde mu zkřížili cestu - Policie ČR
Video se připravuje ...

zadnice ( 1. listopadu 2013 09:31 )

Policisté měli hned v počátku střílet.

hofihofi ( 31. října 2013 17:28 )

No ona je metoda zabaveni auta.

hofihofi ( 31. října 2013 17:10 )

Tam to bylo jiné, to naridili ridici primo majitele, tedy letiste.,

hofihofi ( 31. října 2013 15:38 )

Docela by mne zajímalo, jak nadseni byli ridici kamionu, co je policiste pouzili k zatarasu a jak by se vymlouvali sefovi, když by měli kamion poniceny, uz vidim ten vyraz majitele i když na to mají pravo, ale to odskodneni bych chtěl od státu videt.

bizon_pepa ( 31. října 2013 13:45 )

Hajzl zabrzdil moc brzy, viď. Asi nechtěl být v TV.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání