Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Benzínku v Duchcově přepadli lupiči komici: Pistolí máchal 165 cm vysoký zlodějíček

Benzínku v Duchcově přepadli dva maskovaní lupiči. (Ilustrační foto)
Benzínku v Duchcově přepadli dva maskovaní lupiči. (Ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
20. října 2013
15:12

Dva ozbrojení a částečně maskovaní lupiči v noci přepadli benzinovou stanici v Duchcově na Teplicku. Obsluha vyvázla bez zranění, lupiči si odnesli peníze. Policie žádá o pomoc při pátrání.

Dva lupiči do prodejny čerpací stanice Euro Oil v Teplické ulici vešli v sobotu ve 21:20. "Pod pohrůžkou použití střelné zbraně po obsluze požadovali vydání hotovosti. Poté i s určitou finanční částkou z benzinky odešli neznámo kam," uvedla mluvčí policie Alena Bartošová.

Policie má částečný popis pachatelů. První z mužů je ve věku asi 30 let, tmavé pleti. Je hubený a měří asi 165 centimetrů. Při loupeži měl na sobě tmavé oblečení, obličej měl zčásti maskovaný a na očích brýle s černou obroučkou.

Druhý muž je bílé pleti, měří asi 180 centimetrů. "V době spáchání činu měl na hlavě blíže neurčenou pokrývku hlavy, kapuci nebo čepici. Obličej měl maskovaný," dodala Bartošová. Jakoukoliv informaci související s případem přijme policie na bezplatné lince 158.

llan ( 20. října 2013 16:29 )

Co je komickýho na tom, když vám před ksichtem šermuje pistolí 165 centimetrů vysokej člověk? Jako že tak malej chlap neumí zmáčknout spoušť? Za vysvětlení děkuju tomu talentovanýmu frekventantovi žurnalistický školy Ringieru, kterej má na svědomí titulek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání