Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otravené Češky v Egyptě: Záhady kolem jejich smrti

Autor: jad - 
12. srpna 2013
04:30

V kauze otrávených turistek Moniky a (†36) a Klárky (†8) v Egyptě to stále více vypadá, že s každou zodpovězenou otázkou se vynoří dvě další. A ne málokdy se stane, že nové informace vyvrací to, co dříve pronesl jediný přeživší z rodiny Petr (35).

Bratr Moniky: Táta skončil na prášcích

Bratr otrávené Moniky Radmil (46) včera poprvé promluvil o smrti své milované sestry a neteře. „Vůbec si nedovedu vysvětlit, co se mohlo stát. Jsme z toho všichni hodně špatní, hlavně rodiče. Otec se léčí u psychologa a musí brát léky, aby celou situaci zvládl. Nejhorší pro nás bude příští týden, bude pohřeb...“ dodal. Ani on nevěří, že Moniku zabil Petr.

Jak to bylo s věcmi zemřelých?

Petr K. prý drtivou většinu věcí po Monice a Klárce daroval uklízecímu personálu hotelu. „Já se s tím domů přece nepotáhnu,“ zní jeho bezcitná citace uvedená opět na tn.cz. Dokonce tvrdí, že na recepci o tom musí být písemný záznam. To si na oblečení zemřelých nechal vystavit potvrzení?! Kdo by toho byl v jeho situaci schopen? Zaměstnanci hotelu to ale odmítají potvrdit. „Máme zakázáno o čemkoli k té věci mluvit,“ řekl včera Blesku hotelový recepční.

Sestřenice Renáta: Byla šťastná a spokojená...

V ostrém rozporu se spekulacemi o rozvratu jejich manželství jsou pro změnu věty sestřenice otrávené Moniky Renáty Opavové. Ta v pátek v televizi Nova o jejich vztahu vyloženě básnila. „Byla jsem velmi šťastná, že si Monika našla tak hodného a obětavého partnera a manžela. V dnešní době je opravdu těžké sehnat, nebo žít s někým v tak harmonickém vztahu, jako žila Monika. Vždy tvrdila, že je velmi šťastná, spokojená a má všechno, co si přeje, včetně zdraví,“ řekla Renata po telefonu. „Od první chvíle jsem si říkala, že jim někdo ublížil. Petr ale rozhodně ne!“ je si jistá sestřenice mrtvé ženy

Jak to bylo s pokojem smrti?

Vymýšlí si Petr K., když tvrdí, že si bez problémů mohl vzít své věci z pokoje, kde zemřely jeho nejbližší ženy a vystěhoval se. „Pak tam uklidili a druhý den už v tom pokoji byli noví hosté,“ cituje Kramného server tn.cz. Je to v praxi vůbec možné? „Běžně policie pokoj zapečetí, a pokud by z něj chtěl někdo něco odnést, mohl by tam vstoupit jen za asistence policie a na ne zbytně nutnou dobu,“ říká bývalý kriminalista Miloslav Jedlička.

andrysovic ( 31. srpna 2013 14:41 )

Nikdy nikoho neodsuzují předem,pokud neznám pravý stav věcí,ale u pana Kramného si nejsem jista,mění výpovědí,připadá mi,že je rád mediální hvězdou když poskytuje rozhovory a to pokaždé jinak,nevím jak bych se zachovala já v takovém případě ale jako P.K. určitě NE!!!!!!!!!Proto se přikláním k názoru,že by tím vrahem mohl být i on. A pokud se potvrdí,že spáchal tento čin,musí přece za něj pykat.Myslím si,že si je toho velice vědomý a proto se snaží blábolit ty nesmysly.

dobrotka ( 20. srpna 2013 05:10 )

Tam neni co resit, vrah je jasny

irmma ( 14. srpna 2013 20:34 )

Nova má špatný scénář, ostatně proč stejně účelově nepomáhá při té vraždě v Indii,která se týká 24leté Češky? Možná,že náš muž z Acapulca dostane nový pas za dobrou spolupráci.Fotka s plnovousem.

namoroman ( 12. srpna 2013 16:18 )

No to je teda junda

atakdale ( 12. srpna 2013 13:59 )

ano, on se s tim přece nepotáhne... už doma před odletem jim říkal "Holky, berte si toho co nejmíň, zpátky na to budu sám" ale ony neposlechly

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání