Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr po smrti Moniky (†36) a Klárky (†8): Zbyla mu po nich jenom čepice a omalovánky!

Autor: sch - 
9. srpna 2013
20:57

Když člověku umře někdo blízký, je dobré, když má nějaké věci na památku. To ale neplatí příliš v případě Petra, který v Egyptě přišel o dceru Klárku (†8) a manželku Moniku (†36). Po dvou blonďatých andělech mu zůstala jen čepice a omalovánky. Zbytek vyhodil.

Omalovánky, obrázky, které Klárka kreslila, Moničina čepice, růžový klobouček a jenom pár dalších věcí. To je památka, která Petrovi zůstala. Zbytek věcí na doporučení rodiny vyhodil.

„Nikomu jsem je nenabízel k prodeji, daroval jsem to uklízecímu personálu hotelu. Konzultoval jsem to s rodinou, říkali, že bych se toho měl co nejdřív zbavit, tak jsem je daroval,“ říká Petr Kramný rozklepaným hlasem na videu, které získala TV Nova.

Volný pohyb

Petr se v Egyptě stále může volně pohybovat, což dokazuje, že tamní úřady zřejmě nemají jasnou představu o tom, jakou má v případu roli. „Evidentně není žádný důkaz o tom, že to on udělal,“ řekl TV Nova Andor Šandor, expert na mezinárodní bezpečnost.

Otočil o 180°

Petr, který doposud působil vyrovnaným dojmem, najednou otočil. Rozhovory už nevede klidným, nýbrž rozklepaným hlasem, mrtvou rodinu začal oslovovat jmény. Dalo by se říct, že si vše začíná uvědomovat. Podivné ale je, že se tak stalo poté, co se k jeho chování vyjádřili experti na řeč těla!

eeefffkaaa ( 11. srpna 2013 18:18 )

eeefffkaaa ( 11. srpna 2013 18:14 )

eeefffkaaa ( 11. srpna 2013 18:04 )

Vy snad nejste normální!!!

shuniik ( 11. srpna 2013 17:37 )

Já mu nevěřím....přesně jak pišou, sesypal se až po tom co se lidi začali ptát. Najednou děla uplakaného, zhrouceného. Najednou je oslovuje jmény...ale až po tom co ho ,,někdo,, upozornil,že to vypadá divně,že je tak klidnej

digiska ( 11. srpna 2013 14:08 )

Také mu věřím a je mi ho strašně líto!

Zobrazit celou diskusi