Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hrůza na festivalu Masters of Rock: Muž (64) si podřezal krk!

Muž se na rockovém festivalu Masters of Rock pokusil o sebevraždu (ilustrační foto)
Muž se na rockovém festivalu Masters of Rock pokusil o sebevraždu (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, ljš - 
15. července 2013
15:09

Krev a boj o život, tím skončil rockový festival Masters of Rock ve Vizovicích. Čtyřiašedesátiletý Slovák se tam šíleným způsobem pokusil o sebevraždu - sám si podřezal krk!

"Jeden ze stánkařů, čtyřiašedesátiletý muž ze Slovenska, se úmyslně sám zranil nožem na krku. Policie věc vyšetřuje jako pokus o sebevraždu," řekl policejní mluvčí Petr Jaroš.

 

Sebevrah měl obrovské štěstí, díky rychlému zásahu lékařů se ho podařilo zachránit. Okamžitě pak byl ve vážném stavu převezen do zlínské nemocnice. Proč chtěl skoncovat se životem, zatím policisté nezjistili.

Kriminalita

Policisté také denně zadrželi několik řidičů, kteří požili alkohol. Na začátku festival řádili zloději, vnikli asi do desítky stanů návštěvníků, jejichž majitelé přišli o věci za tisíce korun. Většina ze stanů nebyla ve stanovém městečku, lidé si je postavili u lesa. "Poté jsme přijali určitá opatření a situace se zklidnila. Vykradeny byly poté ještě tři stany," uvedl Jaroš.

petula.sk ( 17. července 2013 14:12 )

To jsou zase keci!!Je byla letos na MOR poprvé, byl to i celkově můj první festival.Zprvu jsem se bála, měla jsem z těch lidí divný pocit..Ale!! Za celé 4 dny jsem neviděla ani jednu bitku nebo potyčku, sice opilci se našli, ale to je všechno!!Žádné hádky, nadávky..Takže neposuzujte lidi, které neznáte, akci na které jste nikdy nebyli!!!

odin641 ( 16. července 2013 10:34 )

Neboj,taky jednou budeš důchodce,jinak starej se radši o dění v Horních uhrách

jitussa ( 15. července 2013 19:59 )

Rottrek-Je vidět,že jsi na festivale ještě nebyl,protože to co jsi napsal může napsat jen člověk co má mindrák.Metalisté jsou jedni z nejslušnějších fanoušků.Ožralých je tam jako máku to je pravda,ale to prostě k tomu patří.

bubble01 ( 15. července 2013 18:41 )

No nevím paní Jano... mezi rockery je daleko méně feťáků než mezi těmi co se pohybují na diskotékách nebo techno párty... Více číst a méně soudit...

naidka ( 15. července 2013 18:02 )

Stánkaři asi nešly kšefty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání