Podle dosud nepotvrzených informací serveru extra.cz, Jiřina Jirásková spolykala prášky a vzala si tím život. Naznačují to tajné policejní spisy, které však nebyly nikdy zveřejněny. Ty poukazují na to, že v bytě zesnulé Jiráskové vypadala situace jinak, než bylo oficiálně zapsáno.

Našli tam léky, bylo evidentní, co se stalo. Situace se řešila na místě způsobem, který je lidsky asi pochopitelný, z hlediska zákona ale nepřípustný. Podívejte se, ohledání na místě trvalo neuvěřitelné čtyři hodiny, cizí zavinění bylo samozřejmě vyloučeno. Takto se mohlo postupovat jen z jediného důvodu, který si dovodí a už ten den dovodil každý, kdo pro policii nebo média v podobných situacích pracuje. Bylo to rozhodnutí zasahujících policistů ze správy hlavního města, kteří by, nebýt to paní Jirásková, na místě zřejmě ani nebyli. Ona odešla dobrovolně, ale nebyl důvod to předhodit hyenám, byť těm to bylo jasné podle toho, kdy jsme ji předali pohřební službě, jen to nemohli napsat,“ svěřil extra. cz zdroj, který má údajně přístup k těmto informacím.

Pochybnosti o přirozené smrti Jiřiny Jiráskové potvrzuje i další nejmenovaný zdroj. „To, co říkáte, je pravda. Vím to a ví to víc lidí,“ uvedl s tím, že televizní štáb se v den její smrti dotazoval odpovědí ohledně nesrovnalostí mezi oficiální verzí policie a reálným děním na místě, ale policie nekompromisně sebevraždu popřela a vydala tiskovou zprávu, kde bylo uvedeno, že zemřela přirozenou smrtí a pitva není nutná.

Jirásková byla v posledních letech těžce nemocná. Sotva se dokázala pohybovat bez cizí pomoci a jediné, co si přála, bylo odejít z tohoto světa. Zřejmě se k tomu tedy dopomohla sama..

Fotogalerie
3 fotografie