Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čtyřkolka jí rozdrtila hlavu: Krásná Daniela (†19) řídila opilá?!

Autor: shp - 
11. července 2013
11:05

Oddávala se alkoholovému veselí a pak ji s kamarádem napadla ta nejhorší myšlenka, jaká mohla. Společně se rozhodli projet v lese na čtyrkolce. Blondýnka Daniela (†19) nezvládla jízdu a stroj se na ní převrátil. Na místě jí rozdrtil hlavu.

Daniela popíjela v sobotu se svou sestrou Veronikou a kamarádem Petrem. Nejdříve se muž na čtyrkolce povozil s Verčou a jízda naštěstí dopadla dobře. Daniela již takové štěstí neměla. Když se stroj převrhl, rozdrtil jí hlavu.

Smrtící čtyřkolka

I když se vyšetřovatelé přiklání k tomu, že v době nehody řídila čtyřkolku právě Daniela, není to zcela zřejmé. Detektivové nadále s vyšetřováním usilovně pokračují. Je však jasné, že čtyřkolka Daniele doslova rozdrtila hlavu. „Bezprostřední příčinou smrti podle výsledků pitvy bylo selhání životně důležitých center v mozku,“ vysvětlila banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová.

Při jízdě byla silně opilá

Velkou roli ve smrti krásné blondýnky, která se chtěla stát modelkou a měla před svatbou, sehrál alkohol. Rozbor totiž ukázal, že v době jízdy měla v krvi 1,5 promile alkoholu. Kdyby se Daniela neoddávala démonu alkoholu, mohla by ještě žít...

mortis69 ( 11. července 2013 17:47 )

...a viróza je od tří vejš

Slavek ( 11. července 2013 17:12 )

Tak to jsem rad, ze jsem v poradku. Uz jsem si myslel o sobe, ze jsem divny, protoze mi slecna prijde jako naprosto nezajimava. Takovych kostat ktere se snazi upoutat za kazdou cenu a nemaji cim je vsude na kazdem rohu plno.

karelhlavaty ( 11. července 2013 17:06 )

1,5 promile je silná opilost?? S touhle hladinou by Zeman klidně přistál s raketoplánem....

naidka ( 11. července 2013 16:01 )

Dělali machry, jezdili v noci po lese a plašili zvěř. Alkohol a blbost, neuvědomili si, že nestabilní čtyřkolka je v rukou i střízlivého amatéra nebezpečná záležitost.

cvalda ( 11. července 2013 15:44 )

Ať se mládí vydovádí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání