Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Krejčířův seznam smrti: Lidé určeni k likvidaci

Radovan Krejčíř se uvedl i v Jihoafrické republice
Radovan Krejčíř se uvedl i v Jihoafrické republice  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: INT, ap - 
23. března 2011
15:33

Seznam se čtyřmi jmény, které chtěl uprchlý český podnikatel Radovan Krejčíř zlikvidovat, našla při razii v jeho domě jihoafrická policie. Jeden z mužů určených k likvidaci byl v pondělí zastřelen.

Uprchl z Česka a nyní mu začíná být horko i v Jihoafrické republice. Místní soudy ho obviňují kvůli podílu na vraždě a podvodu. Radovan Krejčíř prý obral místní pojišťovnu o miliony. Navíc prý zfalšoval lékařské záznamy ve snaze dostat milost od prezidenta Václava Klause.

I proto podnikla podle serveru Times Live jihoafrická policii razii v Krejčířově rezidenci. "Podezřelého jsme v domě nedaleko Johanesburgu nenašli. V domě byl pouze seznam se čtyřmi jmény," sdělil serveru policejní mluvčí McIntoshe Polelu.

Seznam lidí, který je považován za Krejčířův "seznam smrti" obsahoval i jméno Cyrila Beeky. Ten byl údajně hlavou místního podsvětí. Krejčíř a Beeka byli podle deníku Star obchodními partnery. Jejich vztah ale v poslední době dost upadal. V pondělí byl Beeka zavražděn. V automobilu ho rozstříleli muži na motorkách.

oldedek ( 24. března 2011 10:10 )

Jó co jste chtěli černouškové to máte, teď si si ho tam nechte a zastřelte si ho sami...

cocococo ( 23. března 2011 22:53 )

Cyril Beeka ,Cyril Beeka,to bude nejakej naturalisovanej cobol zijici 20 let v SA.Zadna skoda .

pavucinka ( 23. března 2011 17:26 )

jak asi takový seznam vypadá,že? To si ke každému tomu jménu napsal kdy, kdo a kde? To bych se divila, že by neměl šifry.....přstěňte už psát a vysílat hlouposti.lidi se potřebují vzdělávat, ne stále ohlupovat. Hloupost kdo zasévá tak se mu vrací jako bumerang.....nedávno mě operoval jeden expert....už asi nikdy na žádnou operaci nepůjdu. On si mne totiž spletl s někým jiným.

gevi ( 23. března 2011 16:33 )

Přesně tak. To by si nepamatoval čtyři lidi, které chce zlikvidovat? Ale takový seznam se dá lehko "najít", když policie potřebuje.

hell ( 23. března 2011 16:11 )

v jar jsou zvykli na daleko horsi lidi.... cesi jsou samou vychcanosti sikovni.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání