Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Porodila do WC, na dítě šlápla, teď se vymlouvá

Tato žena zabila dítě hned po porodu
Tato žena zabila dítě hned po porodu  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: zb, koj - 
7. února 2011
12:50

Za vraždu novorozence hrozí u Krajského soudu v Plzni ženě (20) ze Slovenska trest doživotního vězení. Na záchodě jedné z plzeňských ubytoven porodila loni koncem rokui holčičku. „Hodila ji na zem, kopla ji a šlápla na ni. Dítě pak odnesla do pokoje, zabalila do deky a nechala ležet na podlaze a šla se osprchovat. Útok byl tak intenzivní, že dítě nemělo šanci přežít,“ uvedla v obžalobě státní zástupkyně Václava Brýdová.

Přítel Kristíny H. zavolal k miminku sanitku záchranky ihned poté, co se od Kristíny H. dozvěděl, že porodila dítě, o kterém mu tvrdila, že se narodilo mrtvé. Lékaři už ale holčičce nemohli pomoci.

U soudu se obviněná Kristína H. vymlouvala

U soudu v pondělí Kristína H. (20) se slzami v očích popisovala osudný porod. „Šla jsem na záchod a tam jsem po nějaké době vytlačila dítě. Spadlo do záchodové mísy. Vyndala jsem ho a utrhla pupeční šňůru,“ vylíčila začátek dramatu Kristína H. Dítě pak začalo brečet. „Zvedla jsem ho, zatřepala jsem s ním. Byla jsem rozrušená, slabá a nevím jestli mi dítě spadlo na zem nebo jsem ho pustila. Když jsem ho chtěla překročit, abych ho zvedla, neuvědomila jsem si, že mám stále ještě stažené tepláky a šlápla jsem na něj,“ popsala osudné chvilky Kristína H.

Ta u soudu tvrdila, že novorozenci nechtěla ublížit a to i přesto, že těhotenství tajila. Nechodila na lékařské prohlídky a pro miminko nechystala žádnou výbavičku. „Moc jsem o tom nepřemýšlela. Dítě jsem si nechat nechtěla, ale chtěla jsem ho dát po porodu k adopci,“ dodala Kristína H. Ta byla už podruhé těhotná, předchozí těhotenství ukončila ve svých 19 letech interrupcí. Že opět čeká dítě, zjistila prý až po příchodu do Plzně, kde od loňského května pracovala.  

Zranění, ktará miminko utrpělo:
1) Roztržená játra
2) Roztržené ledviny
3) Zlomená klíční kost
4) Prasklá lebka
5) Zlomená žebra

anil ( 2. března 2011 21:20 )

Přítel pochopitelně je nevinný ..... jako ve středověku......asi ho znásilnila, chudáka....

miruse ( 8. února 2011 12:10 )

to je jediný co tě napadlo po přečtení tohoto článku? to je ubohý

miruse ( 8. února 2011 12:05 )

Jak jí doma vychovali??

miruse ( 8. února 2011 12:04 )

Tohle mi hlava nebere!!! Ani zvíře se tak nezachová!!! Kolik lidí by si přálo miminko a není jim dopřáno a tahle k*áva udělá toto, fuj je mi z ní na b*ití.

bafi ( 7. února 2011 19:48 )

Budeme jí platit kriminál. A ona tam bude čumět na TV a číst si knížky. Zavedla bych opět trest smrti. Kopnout do ní a šlápnout na ní jako to udělala ona.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání