Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapci (6) ztloukli čtyřletou holčičku

Čtyřletou holčičku chlapci napadli už podruhé.
Čtyřletou holčičku chlapci napadli už podruhé.  (Autor: SHUTTERSTOCK.COM)
Autor: oj - 
30. srpna 2010
21:30

Dva šestiletí chlapci brutálně napadli čtyřletou holčičku. Ta má modřiny v obličeji i po celém těle. Neuvěřitelný útok se odehrál v Českém Těšíně. Policie případ kvůli nízkému věku útočníku odložila a nikdo tak nebyl potrestán.

"Jeden ji kopl a povalil na zem, druhý ji pak začal bít pěstmi do obličeje," řekla televizi Nova matka napadené holčičky.

Holčičku napadli už podruhé

Útok navíc podle ní nebyl první, stejná dvojice na předškolačku zaútočila už před třemi týdny. "Přitom není nijak agresivní a ani neprovokuje," dodala matka.  Dívka má po útoku psychické problémy. "V noci nespí, vykřikuje, počůrává se," uvedl dívčin otec.

Policie případ kvůli věku útočníků odloží. Zabývat se jím ale bude ještě sociální odbor českotěšínské radnice. Ten může malé násilníky v krajním případě poslat do diagnostického ústavu.

miriam ( 1. září 2010 16:17 )

Zvláštní... když mi bylo asi pět a rozbila jsem sousedovi hlavu kamenem. Dostala jsem řemenem, abych si pamatovala, že kamením se nehází... sousedovi jssem se omluvila a dál to nikdo neřešil. Teď se zavolá policie, případ se odloží, "útočníček" si lépe uvědomí svou beztrestnost a další akce na sebe nenechá dlouho čekat?

kendex ( 1. září 2010 13:48 )

To chcete říci, že když je někdo otravnej tak ho zmažu, aby si pamatoval, že se mi nelíbí? Co to má znamenat? Kde žijeme? Vy se mi také nelíbíte!

arcaben ( 31. srpna 2010 15:59 )

No,potom se nedivím,že byla sama venku...Ale dávat vinu jen rodičům té žáby??Násilnické sklony měli evidentně ti kluci,když tohle dělají v žti letech,co budou dělat v 18ti?Pěkní hajzlíci,kdepak berou ten vzor??

arcaben ( 31. srpna 2010 15:57 )

Kluci byli bílí,ale rodiče neukazovali

ellora_danen ( 31. srpna 2010 09:07 )

...některého toho týpka, tak ho zmažu tak, že se týden neposadí...zároveň bych dala pár facek na probrání rodičům té holčičky...jak může být čtyřleté dítě samo venku???...ovšem co se tu divíme - Český Těšín - mělo by se to jmenovat Český Bronx...omlouvám se všem slušným občanům Českého Těšína (ale moc jich asi nebude)...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání