Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah ubil prodavačku sekerou! Je to on?

Z vraždy je podezřelý tento muž, Michal Rydlo
Z vraždy je podezřelý tento muž, Michal Rydlo  (Autor: Policie ČR)
Autor: oce - 
3. června 2010
19:27

Brutální vražda otřásla obyvateli Petrovic u Ústí nad Labem. V místním zverimexu byla nalezena mrtvá Karin B. (†43), kterou vrah ubil sekerou.

Nebohou ženu našel v krámku v tratolišti krve její druh. Už jí nebylo pomoci. „Odpoledne jsme ji sháněli, nebrala telefony a ve zverimexu bylo zavřeno. Později ji tam našel její přítel. Viděla jsem, jak vyšel z krámu celý od krve a pak volal policii. Jsme z toho tady všichni v šoku,“ líčila Blesku dramatické chvilky známá zavražděné.

Policie má jasnou stopu

Kriminalisté měli hned od začátku jasnou stopu. Ženu má na svědomí s největší pravděpodobností syn druha mrtvé ženy. „Zřejmě je to on. Je to feťák, měli s ním strašné potíže. Jednou jim zverimex vykradl a pak se o to ještě několikrát pokusil.

Také tátovi ukradl auto, které pak naboural. Nejspíše tam šel zase krást a Karin ho vyrušila,“ domnívá se svědkyně. Kriminalisté tuto verzi nepřímo potvrdili. „Z vraždy je podezřelý Michal Rydlo (22).

Prosíme veřejnost o pomoc při pátrání. Zároveň ale upozorňujeme, že muž je nebezpečný a nikdo by se ho neměl pokoušet sám zadržet. Svědkové by měli volat na linku 158, nebo se obrátit na nejbližší policejní služebnu,“ řekla policejní mluvčí Jarmila Hrubešová.

V tomto zverimexu našel Karin B. její přítel zavražděnou V tomto zverimexu našel Karin B. její přítel zavražděnou | Ondřej Čermák

marie60 ( 26. října 2011 10:20 )

egal ( 4. června 2010 15:22 )

jestli mu prokáží,že to udělal,jako v Pákistánu,jak jsi zabil,tak chcípneš i ty,ubít sekerou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání