Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

U Hanychové pobodána žena! Agáta je v šoku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Michaela Remešová, Šimon Hradní - 
25. února 2010
05:00

V domě, který patří modelce Agátě Hanychové (24) – ve Statenicích u Prahy – se odehrál krvavý zločin. Pravděpodobně muž, kterému Hanychová byt pronajímá, tam pobodal svoji bývalou přítelkyni (23).

Modelku tato zpráva zastihla v USA, kam se jí dovolali policisté, když začali zjišťovat pozadí zločinu. „Jsem dost vystrašená,“ přiznala Agáta, která dům na Praze-západ pronajímá.

Mladou ženu (23) podle mluvčí pražské záchranky Jiřiny Ernestové pobodal nejspíš její bývalý přítel. „Ženu s mnohačetnými bodnými poraněními odvezla záchranná služba do vojenské nemocnice ve Střešovicích,“ řekla Blesku Ernestová.

Podle jejích slov byla žena krátce po sedmnácté hodině nalezena na ulici, kam se jí i přes zranění podařilo ve strašných bolestech doplazit. Policie v nočních hodinách zatkla podezřelého muže; zda ho obviní, nebylo do uzávěrky tohoto vydání jisté. „Převezli jsme ho na služebnu, kde ho vyslýcháme,“ prohlásila mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Hanychové se její nájemce už delší dobu nezdál. „Já věděla, že tomu nájemníkovi mám dát výpověď. Byl hodně divný. Neplatil, jak měl. Měla jsem být tvrdá a vyhodit ho,“ svěřila Blesku Agáta s tím, že celou záležitost začne řešit ve čtvrtek odpoledne, ihned po příletu z USA.

Agáta o telefonátu kriminálky okamžitě informovala matku Veroniku Žilkovou. „Kriminálka mi hned zavolala a přijela si ke mně pro klíče od toho domu. Naštěstí si je tu u mě Agáta schovala,“ uvedla Žilková.

Podle informací Blesku existují dvě vyšetřovací verze. Nájemník žil v domě s partnerkou a při hádce ji v nepříčetnosti začal bodat nožem. Ta druhá zní, že šlo o přepadení, znásilnění a následný pokus o ubodání s úmyslem zabít.

"Policie ve večerních hodinách zadrženého muže obvinila z trestného činu pokus o vraždu," uvedla pro Blesk.cz mluvčí policie Praha - venkov Štěpánka Zatloukalová. Muži (29) tak hrozí až 18 let vězení.

jirka.k. ( 26. února 2010 05:17 )

PS : Sorry, neviditelní...

jirka.k. ( 26. února 2010 05:16 )

Existuje svoboda slova. Fajn. Každý si může říkat a psát co chce. Fajn. Takže zoufalci, kteří ani neumějí psát česky si tady budou špinit někoho, kdo je momentálně na druhém konci světa a jen proto, že jsou známá modelka se o zločinu způsobeném v jeho domě budou bavit do bezvědomí. Kdyby se to stalo o dům dál, tak by nikdo ani nevzdechl. Ale stalo se to v domě, který patří Agátě, tak se budeme strefovat,co? Teď už ani nikdo neví, k čemu tam došlo, ale všichni vědí, že ten dům patřil Agátě Hanychové. Ale jo, je to dobré téma pro zoufalce, kteří by jinak byli naviditelní. Takže fajn, pište, ale aspoň česky...

matyldamatylda ( 25. února 2010 18:03 )

Jestli ona nakonec i tu kudlu sama nebrousila ...

klara2 ( 25. února 2010 17:23 )

no jo udělá cokoliv

mujboze ( 25. února 2010 15:45 )

Sím vás, zkoumám tenhle případ na vlastní pěst, mohli by ste mi pomoct? Moje votázka zní: Nebyla vona poškozená hodně, ale vopravdu hodně podobná Kačerovi? Za všechny vodpovědi se vám vodvděčím čtvrtinkou frankovky u mně v kanclu. Fak jo Investigativní úřad nezdařenejch vražd VIP Detektiv Pírko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání