Dívka, kterou pobodal v domě Hanychové její bývalý přítel, si podle výpovědi jejího otce prožila opravdové peklo! „Vím, že se rozešli, ale on ji pod záminkou nalákal do domu. Něco s ní údajně potřeboval vyřešit,“ popisuje začátek brutálního činu otec.

K útoku prý došlo v koupelně, kde útočník napadl ženu zezadu. „Byl naprosto nepříčetný. Mnohokrát do dcery bodnul,“ pokračoval v líčení drastických detailů.

Svůj brutální útok obžalovaný přerušil, aby si zapálil cigaretu! „Potom se vrátil, a když viděl, že dcera stále ještě žije, začal ji škrtit,“ prozradil zděšený otec.

„Dcera měla pětačtyřicet bodných ran,“ pokračoval otec oběti, který patří na Slovensku k významným prominentům. Jeho jméno nemůže Blesk vzhledem k »náhubkovému « zákonu zveřejnit.

V tu chvíli asi žena pochopila, že opravdu bojuje o svůj holý život, a z posledních sil se útočníkovi vysmekla. „Dceři se podařilo utéct oknem v koupelně,“ řekl otec. V útočníkovi se možná na poslední chvíli hnulo svědomí nebo jen dostal strach. „Vyběhl za dcerou a přesvědčoval ji, aby se vrátila do domu, že zavolá záchranku,“ dodal.

Naštěstí u zraněné ženy zastavilo auto a útočník utekl.

Fotogalerie
2 fotografie