V domě Agáty Hanychové (24) byla ve středu večer těžce pobodána mladá žena (23). Za napadením stojí zřejmě milenec oběti, kterému Hanychová před rokem dům pronajala. „Už když jsem mu dům pronajímala, přišel mi divný,“ řekla Blesku Agáta, která se včera vrátila z USA. „Navíc mi od září dlužil na nájmu 150 tisíc,“ přiznala Agáta.

Hanychová: Oběť jsem znala

Po příjezdu do Statenic byla dcera herečky Veroniky Žilkové (48) v šoku. „Doufám, že se mi ten chlap nedostane pod ruku, jinak bych ho zabila sama,“ přiznala rozčílená Agáta, která si vyčítá, že muže, který jí dlužil za nájemné 150 tisíc, nevyhodila už dávno.

„Byli hodně problémoví. S tou pobodanou dívkou jsem chodila na gymnázium. Z doslechu vím, že brala drogy a chtěli ji ze školy vyhodit,“ dodala Agáta. Ta má v plánu dům hrůzy co nejdříve prodat. „Duchů se nebojím, ale o prodeji uvažuji už delší dobu. Chci si s přítelem koupit byt v centru,“ dodala modelka, která doufá, že těžce zraněná dívka bude v pořádku.

„Operace, kterou pacientka prodělala, byla úspěšná,“ řekla Blesku mluvčí střešovické nemocnice Iva Ruskovská. „Nyní je na jednotce intenzivní péče,“ dodala. Příliš sdílná není zatím ani policie.

Fotogalerie
2 fotografie

Kdo je za krvavým zločinem

Podezřelého muže policie záhy zadržela a převezla k výslechu. O tom, jak se celá událost odehrála, ale zatím policie mlčí. „Nemůžeme sdělovat žádné podrobnosti,“ uvedla pro Blesk mluvčí policie Praha-venkov Štěpánka Zatloukalová.

„Stále probíhají výslechy, kriminalisté zatím vyhodnocují veškeré informace a důkazy, obviněn ještě nikdo nebyl,“ řekla Blesku mluvčí policie Praha-venkov Štěpánka Zatloukalová.