Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Brutální vrah Stehlík: Na útěku z ústavu znásilňoval a vraždil

Autor: red - 
30. října 2016
05:45

Na začátku osmdesátých let řádil v hlavním městě nebezpečný vrah. Deviant Miroslav Stehlík (†29) v roce 1983 utíkal z léčebného ústavu a na těchto »výletech« znásilňoval a jinak sexuálně obtěžoval náhodně kolemjdoucí ženy. Bylo mu to ale málo, a tak začal vraždit.

Stehlík to neměl v životě lehké. Otec byl alkoholik a kriminálník, který pohlavně zneužíval děti. Stehlíkův bratr zabil sousedku, další bratr si také poseděl ve vězení kvůli majetkové trestné činnosti.

Nebylo proto divu, že sám Stehlík byl už v 15 letech odsouzen ke dvěma letům za pokus o znásilnění a pak se »střádaly« další trestné činy. Experti už před jeho dvacátými narozeninami věděli, že jde o sexuálně agresivního exhibicionistu a sadistu.

V srpnu 1983 utekl Stehlík z ústavu, kde mu byla nařízena sexuologická léčba, a potloukal se po Praze. Když mu cestu zkřížila Blanka N. (†30), zatáhl ji do křoví a uškrtil. Do přirození jí zasunul dýku, kterou jí prve vyhrožoval, a poté nad mrtvolou masturboval.

nyxx ( 3. prosince 2016 22:28 )

Byl v roce 1986 popravený, milost mu Husák neudělil, ačkoliv o ní žádal. Ale Plesk píše krávoviny, v parku zavraždil Zdeňku H. (30) a tu Blanku zabil v domě na mezipatře, kde bydlela. Bulvární pisálci to ani nedokážou správně zkopírovat z internetu.

ejvm1712 ( 30. října 2016 11:17 )

Zkur.ená celá rodina

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání