Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílený otec si vzal dcerku jako rukojmí! Zabiju ji, jestli uvidím policajta..

Autor: Policejní deník, dce - 
8. října 2014
07:00

Vlastní dítě jako rukojmí! Rodinná hádka mezi partnery se zvrhla ve šílenou scénu jako z amerického thrilleru. Agresivní opilec si vzal jako rukojmí svou 2,5letou dceru, oháněl se pistolí a hrozil, že pokud uvidí u domu jediného policistu, dítě okamžitě zabije.

Nebylo ještě ani deset večer, když na policejní linku zavolala zoufalá žena. Tvrdila, že se pohádala se svým opilým přítelem, který ji napadl. Když se začala balit a chtěla i s jejich 2,5roční dcerou odejít, muž dítě popadl a zabarikádoval se v domě. Vyhrožoval že zabije sebe i holčičku. Podle ženy měl dokonce pistoli. Hrozba byla tedy reálná!

Do pražských Modřan dorazily okamžitě policejní hlídky včetně speciální zásahové jednotky s vyjednavačem a sanitka. Právě vyjednavači se nakonec podařilo muže po dvou hodinách telefonického a později i osobního vyjednávání přemluvit, aby vyšel před dům.

Po zatčení byla pětatřicetiletému muži provedena dechová zkouška, která odhalila 1,17 promile alkoholu. Ukázalo se, že malá holčička nebyla nijak zraněna a klidně celou akci prospala v postýlce. Muž bude pravděpodobně obviněn z trestného činu nebezpečného vyhrožování.

Video Muž držel svojí dceru jako rukojmí, vyjednávání trvalo dvě hodiny - David Malík
Video se připravuje ...

andys8 ( 8. října 2014 08:59 )

Tohle je stoka.

jarypadlo ( 8. října 2014 08:54 )

Nemělo to být v Milovicích?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání