Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO s pirátem č. 2222: Na psychiatrii zákazem vjezdu!

Video se připravuje ...
Autor: red, rek, kyc, mal, mit, jos - 
7. ledna 2011
11:43

Pirát 2222 opět porušil dopravní předpisy! Aleše Trpišovského (43), který minulý týden podle policie ohrozil na dálnici posádku dvou aut, Blesk zastihl v nemocnici v Brandýse nad Labem. Co tu dělal? Byl na psychiatrické ambulanci! A generální ředitel společnosti HRBS nezůstal nic dlužen své pověsti muže, pro kterého dopravní předpisy neplatí. Do areálu nemocnice i ven z něj projel zákazem vjezdu!

Aleš Trpišovský k nemocnici dorazil krátce před desátou dopoledne. Ne autem, se kterým minulý týden podle policie způsobil nehodu. Ne dalšími firemními vozy, které mají zajímavé espézetky! Chtěl se schovat v terénním mercedesu. Že by i proto, že mu společnost dělala půvabná blondýnka? Každopádně bez váhání projel zákazem vjezdu a zaparkoval přímo v areálu! Co na tom, že vjezd je určen jen pro sanitky a vozy zaměstnanců nemocnice a ostatní návštěvníci musí parkovat venku.

S blondýnkou a Bleskem

Pirát 2222 se i se společnicí posadil do prázdné čekárny. Trpišovský si krátké čekání krátil hraním s telefonem, mladá blondýnka četbou Blesku. Určitě ji zaujaly i články o pirátovi Trpišovském. Blesk studovala i poté, co nagelovaný elegán odešel do ordinace. Strávil v ní asi 20 minut. Když vyšel, u lékaře ho hned vystřídala i jeho společnice.

Než si pirát 2222 stačil po příchodu z ordinace obléci kabát, mohl si užít získanou popularitu. „Že vás teď každý pozná?“ zastavil se u něho muž, který kolem procházel. „Pletou si mě s bratrem, takže spíš bratr má problémy…“ přiznal Trpišovský identitu. „Ten, co do mě naboural, je nějaký jednatel. On přišel, začal tam na mě řvát… Ty hyeny, co dělají kolem toho...! Všechno překrucujou...“ ochotně vysvětloval Trpišovský svou kauzu... Pak z čekárny odešel.

Vyjádřím se, slíbil. Ale slib nesplnil

Před budovou ho reportéři Blesku oslovili. Kdo je ta blondýna? Co dělal na psychiatrii? „Splním svůj slib, zavolám vám a vyjádřím se,“ reagoval na otázky ohledně své kauzy. Do uzávěrky čtvrtečních novin se už ale neozval, telefon nezvedal a na esemesky nereagoval...

Trpišovský před nemocnicí nasedl do luxusního mercedesu, jeho půvabná společnice budovu nemocnice opustila asi 20 minut po něm. Kolem jeho vozu jen prošla. Pirát 2222 ji do vozu nabral na silnici 20 metrů od vchodu do nemocnice. Na silnici, po které smí jezdit jen sanitky – a zřejmě i Aleš Trpišovský.

Shelby16 ( 8. ledna 2011 02:10 )

tedy GL Můžou si podat ruce - oba jsou postrachem silnic a slušných řidičů...

zlatarybka01 ( 7. ledna 2011 18:03 )

muc

mirunkas ( 7. ledna 2011 15:50 )

Myslím,že ho potrestají,protože kdo by se ho bál,policajtům už leze delší dobu krkem. Měl by dostat alespoň dva natvrdo,aby se vzpamatoval.

mirunkas ( 7. ledna 2011 15:48 )

Je rozdíl jezdit rychle a bezpečně anebo rychle,agresivně a nebezpečně.Rychlá jízda nemusí být vždycky pro okolí nebezpečná,když neděláš různé manévry,které by ohrožovaly řidiče kolem.

6010 ( 7. ledna 2011 14:44 )

Tento člověk by měl být někde zavřený, až by tzv. zčernal.Nemohu ho ani vidět.Odporný seladon.Je namistrovaný,arogantní,mistr na lži.Jeho sekretářka z něho má očividný strach, tak lže také.Je to typický člověk dnešní doby, který když má postavení a peníze, tak si myslí, že může vše.Jsem zvědavá, jak tento případ dopadne.Pokud se to zase zamete pod stůl, tak je to v háji a nic se bohužel nezměnilo.Věřím ale, že snad nastala jiná doba, že takovíto lidé se již konečně budou řešit a pořádně trestat.Takže musíme doufat konečně ve spravedlnost.A to jeho trvalé bydliště bych také prošetřila. Co za tím asi vězí, když bydlí údajně na úřadě a přitom je vlastníkem tolika nemovitostí? To není jen tak.

Zobrazit celou diskusi