Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

MS silničních motocyklů v Brně: Prostitutky, bouračky, opilí řidiči a plné kempy!

Autor: jos, op - 
15. srpna 2009
12:07

Již 130 000 korun na pokutách vybrali policisté v Brně od nezodpovědných řidičů, které do města přilákalo MS silničních motocyklů! Někteří hazardující motorkáři byli pod vlivem alkoholu a jeden údajně dokonce zdrogovaný!

Každý rok se to opakuje. Brno se díky Velké ceně ČR silničních motocyklů rozroste o stovky tisíc lidí. Na nedělní závody dorazí podle odhadu pořadatelů přes sto tisíc lidí. Ovšem i v pátek a v sobotu přijedou další desítky tisíc lidí, aby se podívali na tréninky a kvalifikace.

Policie má plné ruce práce, kempy u okruhu, penziony na Brněnsku a hotely ve městě se plní. Třeba v kempu Start byla včera hlavě: kapacita 3000 lidí byla pomalu vyčerpaná.

U motocyklu Suzuki zapózovaly vlevo Jana Janzová (18) a Michaela Majerová (21) z Tachova u Plzně U motocyklu Suzuki zapózovaly vlevo Jana Janzová (18) a Michaela Majerová (21) z Tachova u Plzně | Foto Blesk - Ondřej Požár


Ne všichni návštěvníci ale do Brna dorazí. Některé zastaví bouračka. Jiní zase usednou za volant či řídítka opilí.

Dvojice polských motorkářů skončila svou pouť na Grand Prix už v pátek u Letovic na Blanensku. Cestu jim zkřížil řidič (42) žigulíku. Osádka motorky při střetu přeletěla řídítka. Motorkář (35) má těžce zraněnou ruku, jeho spolujezdkyně (30) utrpěla otřes mozku stejně jako šofér auta.

V noci na sobotu policisté při kontrolách nachytali 15 opilých šoférů. Většinou to byli Češi. Okamžitě přišli o řidičský průkaz a tři z nich obvinili. „Jediným opilým cizincem byl Němec (24), který v Popůvkách nadýchal 0,7 promile. A jeden motorista byl pod vlivem drog. Na pokutách policie vybrala 131 tisíc korun,“ vypočítává policista Pavel Šváb.

V kempu Start na Kývalce našla hlídka dvě hodiny po půlnoci opilého Němce (27). Ležel mezi stany a neměl doklady, jen mobil. Ošetřil ho lékař záchranky. „Po hodinovém telefonování policisté sehnali jeho přátele, kteří se o kamaráda postarali,“ dodal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Narazili jste v Brně na motorkáře, který si vezl na silné mašině opravdu sexy kočku! Pošlete její fotografii na známou adresu online@blesk.cz s heslem Motorka. Nejpovedenější snímky uveřejníme na webu Blesk.cz a odměníme!

Na kolik vás vyjde návštěva Grand prix v Brně? Čtěte ZDE!

gogo ( 15. srpna 2009 19:27 )

na silnicích až tento blázinec skončí .....

quasimodo ( 15. srpna 2009 12:30 )

Nad cim se pozastavujete. Vzdyt je to kazdy rok stejny. Ja schovavam motorku do garaze, privazuju ju jeste retezem a auta na zahradu. A nejhorsi jsou nemcouri, kteri si z nasich pokut delaji ***.

Zobrazit celou diskusi