ONLINE CHAT
Dobrý den paní Evičko, chtěla bych se zeptat na vztah s přítelem, vydrží nám , budem spolu šťastný :) já 18.3.1974, on 23.8.1973(Katka)
Foto
Dobrý den, Katko, Váš vztah je pevný, trvalý a šťastný nyní a bude i nadále. Hodně štěstí, přeji.
Dobrý den, prosím budu mít děti? Mirka 4.7.1982(Mirka)
Foto
Dobrý den, Mirko, ANO, děti mít budete.
Najdu lásku? Nar. 30.10.1970(Anna)
Foto
Dobrý den, Aničko, Vy se schováváte do sebe. Láska tady je, čeká na Vás až ji dovolíte, aby se přiblížila. Udělejte ve svém životě jakoukoliv změnu - myšleno to, co je v zajetých kolejích - pak láska vstoupí a že to bude nádhera! Krásné jaro, Aničko :-)
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda ještě potkám lásku. Díky. (Jana H. )
Foto
Dobrý den, Jani, Vy se bojíte vztahu a chcete vztah? To jsou dvě rozdílné věci. Lásku tady máte a jak krásnou, teplou, mekkou náruč, která Vás bude hýčkat. Problém je v tom, že Vy ji do svého života nechcete přijmout, protože se bojíte. Jste zklamaná, hodně zklamaná. Zkuste přijmout svou situaci z prožitého života, nadechněte se a jděte dál s hlavou zdviženou. No, jak Vás má ten nový partner poznat? Dejte mu šanci podívat se do Vašich očí, ať pozná Vaši duši. Přeji hodně štěstí!
Dobrý den, nar. jsem 27.5.1958 ved 22 hod. Prožívám manž.krizi a moc stojím o udržení manželství. Jsem nešťastná. Podaří se mi manželství zachránit?Děkuji (Aťka)
Foto
Dobrý den, manželství může být zachováno, ale chce to více empatie, porozumění a taky komunikace, ta mi zde chybí. Nestačí si jen myslet a dělat věci jako doposud. Zkuste si se svým manželem promluvit. Když se vídám, co on k Vám cítí, je to moc pěkné, ale jsou tady věci, ve kterých on ustoupit nechce. Pokuste se domluvit, cesta tady každopádně je.
dobrý den, vyjde mi vztah na dálku? Jsem nar.1952(Tatjana)
Foto
Dobrý den, Ano, vztah na dálku je to, co Vás bude naplňovat.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si moje dcera ( 25.6.1984) vezme současného partnera. Děkuji.(Ludmila)
Foto
Dobrý den, Ludmilo, Vaše odpověď je ANO.
Dobrý den, ráda bych věděla co s prací, zda zůstat nebo hledat novu? Děkuji Pavla 9.7.1978(Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavli, zatím z práce neodcházejte, je brzy, ještě jste všechno nesplnila to, co jste měla. Pokud byste nyní odešla, najdete si práci, ve které se bude vše podobně opakovat, to, proč nyní chcete odejít.
Je mě 65 let,mám jít ještě do vztahu.(Marcela)
Foto
Dobrý den, Marcelko, dívám se do karet a odpověď je, že do vztahu máte jít, protože Vás partner bude opečovávat a Vy si to opravdu zasloužíte. Nemáte se čeho bát. Vidím zde krásný jemný vztah dvou lidí, kteří si vzájemně pomáhají, vyhovují po všech stránkách. Moc Vám to přeji!
Dobrý den, jaké bude moje zdraví v letošním roce.(Marie)
Foto
Dobrý den, Maruško, klouby - zde vidím bolest, občasnou z přetížení, nejvíce kotníky a kolena. Žaludek občas pobolívá, na základě stravy a Vaší nervozity, zde se mi to spojuje, taky močový měchýř není úplně ok. Jste přetížená. Pořád někomu pomáháte, měla byste více odpočívat, potom se příznaky zmírní. Ptám se, zda-li máte cokoliv nyní k léčení, odpověď je NE. Takže Maruško, více odpočívat, relaxovat. Pomáhat můžete, ale jen tehdy, když to budete opravdu vše tak, jak sama chcete. Nejděte přes svou vlastní hranici. Přeji krásné jaro :-)
Paní Evo, udělá můj syn Aleš (2.10.1995) úspěšně maturitu a dostane se na vybranou VŠ? Děkuji.(Maminka P.)
Foto
Dobrý den, maturitu udělá, na VŠ se dostane, ale na jinou než si nyní myslí, i když si ji sám vybral. Přehodnotí své rozhodnutí. Každopádně studovat VŠ bude.
POŘEBUJI SE ZEPTAT NA VÝHLED V PRÁCI. BUDU PATŘIT MEZI PROPUŠTĚNÉ?(MANDOVSKÁ HANA )
Foto
Dobrý den, Hani, odpověď je NE.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda letos otěhotním? Narozena 9.8. 76 ve 12.35. Děkuji, hezký den, Slávka.(Slávka)
Foto
Dobrý den, Slávko, pokud se od svého snažení neodpoutáte, neotěhotníte. Důvod? Zdravotně jste v pořádku, ale moc chcete a dušička, která je už ve Vaší blízkosti a čeká na přijetí k Vám nemůže, protože ji k sobě nepustíte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se vyřeší vztahy s mojí sestrou. Zda na tom budu zdravotně a psychicky lépe. Narodila jsem se 11.1.1977. děkuji.(Lenka)
Foto
Dobrý den,Leni, vztah mezi Vámi a sestrou se zjemní, ale nevyřeší se úplně. Důvodem je nekomunikace, nedorozumění. Neslyšíte jedna druhou. Zdravotně to není nic moc, ale chybí Vám odpočinek, relax, klid. Nevidím zde ve Vašem životě směr, ten je potřeba najít. Vy přežíváte, nežijete, proto ty psyché problémy. Začněte něco dělat, to, co máte nejraději, co Vám udělá radost a přinese uspokojení. Je úplně jedno co to bude nebo co tomu řeknou lidé. Tady jde hlavně o Vás! Do budoucna se u Vás vše vyhoupne k lepšímu. Držím pěsti!
Bude se mnou radim (Hana)
Foto
Dobrý den, ANO - BUDE, ale není Váš životní partner.
Dobrý den paní Evo, snažíme se s manželem prodat pozemek na samotě a chtěli bychom koupit pozemek a postavit malý domek na jiném přístupnějším místě. Podaří se nám to ? Děkuji a přeji hezký den Viki(Viki)
Foto
Dobrý den, Viki, prodat pozemek - je zde nějaký zádrhel, papíry, neujasněné věci, rozměry pozemku? Karty vidí ten pozemek přikrytý a tak ho nemůžou vidět ani lidé. kteří by ho chtěli koupit. Nový pozemek poté najdete a domeček si postavíte. Dívám se na časovou osu prodeje pozemku, a vidím rok 2016.
Dobrý den. Mám svobodného 33 letého syna. Je naděje, že najde v dohlednu partnerku? (Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, Váš syn není v tuto chvíli sám. Po jeho boku stojí žena, kamarádka, které si moc váží. Proč nejsou spolu ví jen oni sami. Karty zde naznačují propojení jejich vztahu - cítím sluníčko - takže červen až srpen? Dejte mu čas. Každopádně sám není a sám nezůstane.
Dobry den, jmenuji se Mirka narodila jsem se 1.4.1948 a chtěla bych vědět zda ještě v životě najdu přítele nebo už zustanu navždy sama. Děkuji a přeji pěkny den. (Mirka)
Foto
Dobrý den, Mirko, Vy se ptáte na přítele a v kartách se mi jich objevuje hned několik. Jsou to muži, kteří Vás obdivují za to, jaká jste. Vy jim tady totiž pomáháte svými zkušenostmi, oni Vám zase aktivní práci. Muž do Vašeho života jako stálý partner - jedno wc, jedna koupelna nepřichází, ale přítel, muž - kamarád, jakkoliv ho chcete označit přichází příští rok, tzn., rok 2016. Proč až v roce 2016? Protože do konce letošního roku budete mít rodinnou situaci, kterou budete řešit a s tím změníte i svůj pohled na život - vše v pozitivním, nemusíte se bát.
Najdu ještě nového životního partnera a pokud ano, jakým způsobem dojde k seznámení ? Marcela 14.8.1964(Marcela)
Foto
Dobrý den, životního partnera najdete poté až upustíte od hledání. V kartách mi nová životní láska vychází na rok 2016 a jakým způsobem? Je jich tady vícero. Pokud Vám je napíšu, většinou to chodí tak, že lidé se pak v těch situacích ocitnou a "zkoprní" a čekají, no a situaci minou, takže pokud Vám to prozradím vlastně Vám ublížím. Nechte přistoupit svého nového partnera k Vám s láskou a otevřenou náručí.
Dobrý den, potkám někdy, brzy chlapa ( parťáka, toho pravého, pana dokonalého, pro mě a syna ) do pohody i nepohody všedních dnů? (Bramborka)
Foto
Dobrý den, pokud se nebudete bránit životu, muž - takový ten, jak popisujete přijde velmi brzy. Poznáte ho zcela jistě! Bude jiný než muži před ním. Znáte se totiž z minulých inkarnací. Budete si neuvěřitelně rozumět, však sama poznáte. Přeji hodně štěstí!
Je můj současný vztah tím pravým? 8.7.1961 12.6.1967 Děkuji a přejí hezky den(eldon)
Foto
Dobrý den, Váš vztah je zkouškou pro oba dva. Pokud jste spolu, nejte sobě otevřeni. Mě se v kartách objevujete jako lidé vedle sebe, ne spolu. Každý člověk má určitá tajemství, svou 13.komnatu, ale Vy to k sobě máte životně. Můžete s tímto partnerem být, ale není to takové to "waw, láska".
Dobrý den, chci se zeptat jestli bych měla změnit zaměstnání? děkuji za odpověď Ivana(Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, Vaše současná práce, zaměstnání je u konce. Universum Vás propouští. Co to znamená? Zvládla jste úspěšně všechny zkoušky a není důležité zde zůstávat. Pokud budete hledat novou práci, hledejte v tom samém oboru, popř. podobném. Tady máte hodně otevřené dveře a nová práce Vám jde naproti, nebude problém ji najít. Přeji hodně štěstí :-)
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda se v budoucnu rozvedu se svým manželem? Děkuji (Romana)
Foto
Dobrý den, Romano, vidím zde náznaky nespokojenosti, ale to je jaksi pod pokličkou, pořád převažuje pozitivum. Vaše manželství v této inkarnaci nemá být rozvedeno, máte být spolu.
Dobrý den, jsem studentkou 3.ročníku obchodní akademie, chci se zeptat na moji budoucnost, která se týká školy - jestli zvládnu maturitu, zda se dostanu na VŠ ? Také bych ráda věděla, jestli se najde pro mne milý přítel? Děkuji za odpověď(Aneta)
Foto
Dobrý den, Aneto, maturitu zvládnete, ale nepodceňujte to. Objevuje se mi zde Vaše přílišná jistota, jakože to zvládne každý. Pozor na to! Může se to týkat nového partnera, rodičů, kamarádů čehokoliv, co Vás bude chtít svézt z cesty. Pokud se tomu ubráníte, pak uděláte maturitu na poprvé a je zde v návaznosti taky VŠ, kde se dostanete úplně v pohodě.
Dobrý den,Veronika 25,3,1978,jsem těhotná,dopadne vše ok a i porod ?? A ještě mohu se zeptat na syna Radek 28.6.1999...bude dělat přijímací zkoušky na lesnickou školu do Písku,zda bude úspěšný a přijmou ho,miluje přírodu a touto školou by se mu splnil sen.Moc děkuji...hezký den.(Veronika)
Foto
Dobrý den, Veroniko, těhotenství bude ok, porod taky, metáte se čeho bát, vše půjde hladce, i když to bude úplně jiné než při prvním porodu. Radek se na lesnickou školu dostane. Přijímací zkoušky zvládne úplně v pohodě.
Dobrý den, najdu letos životního partnera? Podaří se mi nalézt práce? Někdy mi totiž připadá, že dokud se nepostavím na vlastní nohy, patnera nenajdu. Děkuji.(Vlasta)
Foto
Dobrý den, Vlasto. Zde jsou odpovědi na Vaše otázky - ANO, měla byste změnit "něco" ze svých požadavků, pak ano. Odpovědnost k vlastní duši je to, co by měl mít každý člověk zpracováno. Pokud tomu tak není, přistupují k němu do života lidé, kteří mu pomáhají v tomto uvědomění. Vaše myšlenky se ubírají správným směrem, to je skvělé :-)
Dobrý den,kdy budu babičkou?(Maron)
Foto
Dobrý den, Maron, babičkou budete v roce 2016.
Dobrý den Evo, prosím tě, klasický dotaz: vztah s mým přítelem Petrem má nějakou budoucnost? Díky. (Simona)
Foto
Dobrý den, Simono, vztah Vás a Vašeho přítele je v pořádku a má smysl, budoucnost. Může to být dokonce Váš životní partner. Vidím zde nějaké Vaše skryté emoce, nespokojenost, ale ve velmi malé míře. Dívejte se na svého partnera jako do zrcadla...najdete tam to, co neumíte a máte se naučit, proto k Vám do života přišel jako učitel. Stejně tak Vy máte "něco" naučit jeho. Vztah pozitivní, energie příjemné - obou.
Dobrý den, Zajímá mne zda vycestuji do zahraničí tento rok. děkuji Ivana(Ivana)
Foto
Dobrý den, ano, vycestujete, ale bude ještě důležité složit zde nějakou zkoušku nebo převzít odpovědnost za něco.
Dobrý jarní den,chtěla jsem vědět jestli poznam v nejbližší době nákou lásku a najdu práci,moc děkuji za odpověd .nar.8:1.1969.(mari)
Foto
Dobrý den, Mari, láska se mi u Vás nyní neobjevuje. Cca červenec - srpen jsou pro Vás vhodné měsíce pro seznámení. Práci nejdete v květnu - aktivace čili nástup do zaměstnání, ale ne na dlouho. V říjnu 2015 nastupujete do jiného zaměstnání, kde se mi objevujete dlouhodobě.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, co mě v roce 2015 čeká. nar. 18.4.1988. Děkuji za odpověd. Tomáš(Tomáš)
Foto
Dobrý den, Tomáši, v květnu přichází nějaká mimořádná nabídka na práci v zahraničí nebo je to spojené s prací pro zahraniční firmu. Tady se objevuje spousta dalších malých cest, které se vyjasní teprve v momentě pokud práci přijmete. Pracovně půjdete nahoru, myšleno odborně. Tento rok máte pod vlivem zaměstnání a osobního růstu.
Dobrý den, najdu práci která mě bude bavit? dostuduji? děkuji Michal 14.7.1987 (Michal)
Foto
Dobrý den, Michale, najdete práci, která Vás bude bavit, naplňovat a Vaše kroky na pracovní cestě půjdou směrem vzhůru, pěkně jeden schod za druhým. Je zde pěkný vzestup. Co se týká studia, tak dostudujete úplně v pohodě. Pozor na soudy druhých. Řiďte se svými rozhodnutími, nedejte na slova druhých, nemuselo by se Vám to do budoucna vyplatit - vše myšleno směrem ke studiu.
Dobrý den.Jak si poradí má dcera Adéla s prací a partnerstvím?Děkuji Jana(Janaj)
Foto
Dobrý den, Jano, Vaše otázka je velmi široká, proto odpověď bude podobného charakteru. Vaše dcera je velmi šikovná a moc dobře ví, co chce. Objevuje se mi tady karta, která značí, že Vaše dcera ví. Je to moudrá duše. Jde po své životní cestě bez větších šrámů a ran a tak tomu bude i nadále. Není tady nic, co by Vás mělo znepokojit. Je na rozozená pod šťastnou hvězdou. Jaká rozhodnutí bude dělat ve svém životě nechte na ní, ale opravdu se nemusíte bát, je to holka šikovná a hlavně "ví".
Najdu práci? Nar. 6.6.1963 v 7.30 v Mladé Boleslavi.Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.(Jarmila)
Foto
Dobrý den, Jarmilo, dívám se dívám a žádnou práci nevidím :-( Ptám se tedy jaká je pravá příčina toho, proč práce nepřichází. Odpovědí je, že se hodně podceňujete, máte pozměnit obor. Ano, jedná se zde o práci jako takovou, ne o finance nebo vzdálenost nebo cokoliv dalšího. Dívám se dál. Pokud změníte směr hledání svého zaměstnání, práci najdete ještě do konce tohoto měsíce, v květnu máte nástup, tedy aktivace a v červnu menší zvýšení platu spojené s odpovědností. Práce je dlouhodobější.
Bude manželství mého syna úspěšné - oddavky v červnu. (mforgeron)
Foto
Dobrý den, Váš syn vstoupil do manželství dobrovolně, ale moc brzy - vidím zde důvod proč se takto rozhodnul. Začátky jsou více pozitivní, protože jsou oba dva spojeni společným naplňováním svého života. Později...cca do dvou let se zde začnou objevovat osobní neshody. Oba dva jsou individuality a bude důležité, zda se rozhodnout, co a jak. Ani jeden z nich se nebude chtít vzdát svého vysněného cíle. Toto manželství je trvalé a v této inkarnaci nemá být rozděleno. Neshody tady jsou, ale jsou mezích normy mezilidských vztahů. Nevidím zde větších problémů, ani jejich řešení.
Dobry den,pred 2 tyzdnami som dostala vypoved v praci , proti ktorej som sa teraz odvolala.Mozete mi prosim povedat akym smerom sa bude moj pracovny zivot uberat dalej?(Lydia)
Foto
Dobrý den,výpověď v práci je konečná. Odvolání se mi zde objevuje, ale není přijato. Rozhodnutí je konečné. Cítím hodně emocí, ublížení, jako rozbouřené moře. Dívám se, kdy k Vám do života přichází nová práce, zaměstnání, myšleno, kdy budete v zaměstnání. Ve 2.Q budete ještě pod vlivem emocí a Vaše snaha o získání práce bude jako na vodě. Ano, budete mít nabídky, ale ty Vám nebudou vyhovovat. Proč? Je tady Vaše nespokojenost s charakterem práce, finanční ohodnocení, prostředí, lidé...cítím velký tlak z Vaší strany, což jako člověk chápu, ale energeticky jdete proti zdi. Zkuste zvolnit. Práce, zaměstnání a aktivace je v červenci 2015, kdy nebudete moc spokojená s pozicí, do které nastoupíte, ale máte zde možnost velkého postupu, seberealizace. Takže práce pěkná, finance půjdou pomalu taky nahoru, jen to chce trochu více času na projevení sebe sama v daném zaměstnání. Tato cesta je dlouhodobější a určitě s růstem. Držím pěsti!
Dobrý den, paní Kalivodová, prosím o sdělení, zda Eva, nar 9.12.77 najde v nejbližší době vhodného životního partnera. Má na muže smůlu. Moc vám děkuji za odpověď.(Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, ono je to ještě trošičku jinak. Eva má ve své blízkosti muže, kteří mají o ní zájem, ale ona sama je nepouští blíž, protože je tady její poškrábaná dušička. Někdo (muž) ji hodně ublížil (emocionálně) a ona to nedokáže přijmout a otevřít se tak dalšímu novému vztahu. Takže odpověď na Vaši otázku - muži se mi zde v její blízkosti objevují dva, opravdu velmi blízko, ale jestli Eva bude připravená na vztah nebo ne, to záleží jen na ní. Je hodně nedůvěřivá směrem k mužům. Posílám jí Andělské pohlazení pro úsměv na tváři, aby se rozjasnilo její srdíčko a ona tak mohla vyjít po své životní cestě směrem ke svému vyvolenému.
Dobrý den, zlepší se finanční situace naší rodiny? Je na obzoru nějaká lukrativní práce, nebo zakázka?(Runa)
Foto
Dobrý den, finanční situace Vaší rodiny se zlepší, a to hned v dubnu 2015, což je nyní - přichází zde nabídka, která bude pro Vás (myšleno rodinu) velmi lukrativní, přichází zde taky větší finanční obnos. Dívám se dál do konce roku 2015, jestli přichází další lukrativní nabídka. Nabídky zde přijdou, ale již nebudou v takovém měřítku jako ta, která přijde do konce měsíce.