ONLINE CHAT
dobrý den, dcera (14.6.1983)je těhotná, čeká dvojčátka a chtěla bych vědět, zda vše dobře dopadne a co to bude. Moc děkuji a mějte se hezky.(Monika)
Foto
Dobrý den, děti se narodí v pořádku, nejspíš malinko předčasně, ale budou úžasní a jsou to dva kluci jako buci! Nemusíte se ničeho obávat, vše je zde v nejlepším pořádku.
KRÁSNÉ ODPOLEDNE MILÁ EVIČKO, PROSÍM VÁS, MOHLA BYSTE SE MI PODÍVAT DO KARET, KDY A KDE POTKÁM PARTNERA PRO SPOLEČNOU CESTU ŽIVOTEM, SE KTERÝM ZALOŽÍM RODINU? DĚKUJI VÁM.(LENKA)
Foto
Dobrý den, muže, partnera pro společnou cestu životem potkáte v příštím roce, v létě. Čeká Vás zde životní změna - a moc pěkná :-)
Dobry den pani Evo,chtela bych se zeptat na soud,ktery me ceka a taky bych se zeptala na vztahy.dekuji.(Magdalena)
Foto
Dobrý den, soud dopadne pro Vás pozitivně, ale jinak, než plánujete, než je nyní. Vztahy - letos nic moc, protože k sobě nikoho nechcete pustit. Láska k Vám přichází příští rok, ale muži budou ve Vašem životě i letos. Držím pěsti!
Moc Vás zdravím paní Evo, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se v brzké době situace kolem mého manžela vyjasní. Cítím se už v koncích. Děkuji(Sandra Carić)
Foto
Dobrý den, Sandro, nebudu odpovídat tady, napište mi na e-mail a připište své tel. číslo. Jsme kolegyně, nebudeme si přece dopisovat přes věštírnu. Až napíšete, ozvu se. Držte se a pozdravujte děti :-)
Dobrý den, jsem narozená 11.1.1977 chtěla bych se zeptat zda na tom budu již lépe psychicky a zdravotně. děkuji(Lenka)
Foto
Dobrý den, letos máte velký životní zlom, ve kterém se budete rozhodovat o svém působení. Je zde láska, spokojenost, klid, pohoda - psyché a zdr. obtíže ustupují a to velmi radikálně.
sežene syn narozen 26.1.1971 v 6.00 hodin práci. Děkuji(Marie)
Foto
Dobrý den, ano, práci sežene.
Kateřina 30,8,1975, dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mě do budoucna čeká změna pozice místa v zaměstnání nebo nové zemšstnání. Děkuji K(Kateřina)
Foto
Dobrý den, změna pozice, povýšení? posun? ve stávajícím zaměstnání - květen 2015.
Dobrý den, čeká mne v tomto roce láska? Ta opravdová a vzájemná? Děkuji Šárka, 26. 4.1973 , 10:20(Šárka)
Foto
Dobrý den, pokud budete chtít, přijde, ale Vy momentálně moc nechcete, protože se mi zde objevují Vaše výtky vůči mužům. Cítím poškrábanou dušičku - Vaši. Nebuďte na muže tak přísná a pokud chcete nějaký vztah, prostě si ho přejte, otevřete se mentálně a on přijde.
Mám kamaráda s Turecka ráda bych věděla jestli se osobně setkáme(Hela R)
Foto
Dobrý den, ano, osobně se setkáte, ale nebude to na delší dobu. Je zde krátký čas.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy přestanu žít životy jiných a budu mít čas na sebe a svůj život? A zda dojde ke zlepšení mého zdravotního stavu, dle vyšetření je vše vpořádku, já se ale tak necítím. Narozena jsem jsem 28.12.1970. Děkuji za odpověď. Jana(betina)
Foto
Dobrý den, životy druhých žijete proto, že si to sama přitahujete do života. Nejspíš potřebujete takové zkoušky a proto k vám do života přicházejí "trenéři" v podobě lidí, kteří plní svá poselství, ta, která jste si jako duše domluvily dříve, než jste se narodily. Zkuste se nadechnout a říct si DOST, NE, JÁ UŽ CHCI ŽÍT SAMA ZA SEBE a opravdu to zkuste, jde t oa život je opravdu báječný :-) Zdravotní stav - je následek, příčina je jinde. Sama píšete, že lékaři nenašli nic, takže jste vlastně v pořádku, jen Vaše duše pláče a dává Vám to vědět přes Vaše tělo. Ano, věřím Vám, že se necítíte nejlépe, ale právě proto byste měla začít na sobě pracovat. Jak? Jakkoliv, ale hlavně začněte, jinak přijdou další negace. Zkuste třeba lehkými meditacemi nebo energetickým cvičením nebo jděte na jogu nebo s kamarádkou na kurz malování - oblastí kde můžete začít je opravdu spousta. Držím pěsti!
Zítra nastupuji do nemocnice a v pátek mě budou operovat, dopadne to dobře? nar. 12.4.1956. Děkuji(Danuše)
Foto
Dobrý den, operace dopadne dobře, ale problém do budoucna bude pokračovat.
Dobrý den, mám dotaz na syna - nar. 9.9.1982 - jeho nynější partnerka - je ta pravá pro život? budou někdy chovat i děti nejen psy? Děkuji(Zdenka)
Foto
Dobrý den, zůstanou spolu a budou mít i děti.
katerina .. trapim se .. muze1, nebo muze 2???(katerina)
Foto
Dobrý den, to je otázka, hurá na odpověď, ať se netrápíte - karty říkají, že s mužem 1 je to složitější, protože Vás vnímá jako ženu, duši, která mu náleží. Ano, má Vás rád, udělá pro Vás všechno, ale je více či méně odtažitý, vidí více sám sebe, Vy jste v povzdálí. Muž 2 - citlivý, nejistý Vámi, protože mu to dáváte najevo - energeticky. Pokud byste se ptala, zda Vás miluje, ANO,tent omuž Vás miluje. Je v něm směrem k Vám velký příval lásky, hřejivá náruč plná vášně, něhy, hlídá Vás, aby Vám nikdo neublížil, abyste byla jako v bavlnce. Rozhodnutí je na Vás, se kterým z obou mužů strávíte svůj život. Každopádně opravdověji, myšleno S PRAVOU LÁSKOU, k Vám přistupuje muž 2. Držím pěsti a už nesmutněte.
Dobrý den, zajímalo by mě jestli mě čeká nějaká láska v blízké době. Datum narození 15.9.1992 v 6.40 hod., Turnov. Děkuji (Klára)
Foto
Dobrý den, v kartách se mi objevuje, že "láska" čeká ve Vaší blízkosti. Toho muže znáte, nejspíš kamarád, protože s ním hovoříte a jste určitě v komunikaci. Ať se dívám, jak se dívám, prostě muž se nachází vedle Vás, láska velká, krásná, hřejivá. Hodně štěstí!
Dobrý den, mám dvě dcery a jednu vnučku. Je naděje, že budu mít více vnoučat a v jakém časovém horizontu. Děkuji.(Marie)
Foto
Dobrý den, celkem budete mít tři vnoučata. Druhé se narodí v roce 2017, třetí v roce 2018.
Kdy dostanu praci, a v ktere zemi?(Anina)
Foto
Dobrý den, letos, v Německu nebo Anglii. Přijde nabídka - konkrétní, Vy se budete rozhodovat.
Dobrý den pan Evičko, ráda bych věděla, co udělat, aby se mi v podnikání dařilo lépe, a co mne čeká v blízké budoucnosti. Marta 31 10. 1964(Marta)
Foto
Dobrý den, podnikání - bude se Vám dařit lépe, když změníte, resp. rozšíříte oblast svého podnikání. Cítím zde nyní stagnaci, tlumení. Po změně se vše zlepší a bude se nadýchávat do nového, lepšího - myšleno v podnikání. Blízká budoucnost - změny, rozhodování se, tvoření - spojené s podnikáním, to je zde velké a pro Vás důležité období změny, která Vás odstartuje jako raketu směrem k výšinám. Držím pěsti!
Mám 3 r. do důchodu, čeká mě ještě nějaká změna?(Božena)
Foto
Dobrý den, nevím, jestli se ptáte na práci nebo na něco jiného, takže odpovím na práci - ve stávajícím zaměstnání zůstanete až do důchodu.
Jmenuji se Marie, nar.5.2.1946 Co mě čeká v tomto roce?(Marie)
Foto
Dobrý den, největší změnou ve Vašem životě bude příchozí osoba, která bude Vaší spřízněnou duší. Budete spolu trávit více volného času. Vídím zde naplnění Vaše i druhé osoby, budete v kontaktu a naplňovat tak sebe navzájem. To je moc pěkné.
Prosím kdy se zbavím dluhů? Je mi 39 let, jsem narozen v beranu. Děkuji za odpověď. J(Jiří L.)
Foto
Dobrý den, všechny dluhy splatíte v řádném termínu. Dívám se na bližší splátky, výhry, přísun financí a nic. Takže dluhů se jednou zbavíte, ale musíte je řádně splácet.
Dobrý den,jsem vdova již 5 roku,budu mít ještě nějaký vztah ,nar.1.2.1956 děkuji(naty1)
Foto
Dobrý den, muže - obdivovatele máte ve své blízkosti, jen ho nevidíte. Zvedněte oči a dívejte se. Ten muž na vás čeká, znáte ho. Do dvou let budete spolu jako muž a žena.
jak dopadnu u soudu?(Mikizevsi)
Foto
Dobrý den, soud bude odročen pro nedostatek důkazů, které budete muset doložit nebo přivést svědky. Dívám-li se na konce, vše hraje ve váš prospěch v dané věci, však Vy víte.
Dobrý den! Chtěla bych vědět, zda je letos vhodný rok pro změnu mého bydliště a zda najdu práci. Děkuji za odpověď.(Marie)
Foto
Dobrý den, letos máte vhodné podmínky na změnu bydliště, práci najdete, ale zkuste hledat v jiných vodách. Máte se posunout o kousek výš. Oblast, ve které hledáte není pro Vás úplně nejlepší. Zkuste si více věřit a jděte do toho. Práce je tady a je moc pěkná, pro Vás přínosná, Vy jste zde spokojená po více stránkách.
Má se moje dcera dobře? Narozená 15.11.1975 Děkuji(Zdeňka 27.9.1952)
Foto
Dobrý den, "dobře" je za tři, takže se zeptám, jak se daří Vaši dceři, ano? Rozhodování se v životních otázkách, které nejsou pro ní jednoduché. Žije pod vlivem druhé osoby, nejedná sama za sebe, duše je smutná, pláče. Vaše dcera je dost unavená.
Dobrý den, prosím zvládne dcera dálkové studium VŠ? děkuji Eliška 5.12.1988(sluníčko)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera je naprosto fantastická. Jestli zvládne dálkové studium VŠ? V kartách jde, že i pozpátku! Obor, který studuje "zná", umí, rozumí. Studium bude probíhat lehce - myšleno v učení. Vůbec se nemusíte o dceru a její studium obávat, vše dá úplně s přehledem.
Dobrý den, chtěla bych se dozvedět zda se mi zlepší moje finanční situace. Děkuji(Gabka)
Foto
Dobrý den, v srpnu 2015 dostanete pracovní nabídku, pokud jí přijmete, Vaše finanční situace se zlepší. Jinak žádná výhra, dědictví ani nic podobného zde nevidím.
Dobrý den, prosím bude se firma ve které pracuji, stěhovat letos nebo příští rok z ČR? A ještě prosím čeká mě nová operace a pokud ano,zvládnu to?Nar.18.11.1957 Moc děkuji za odpoveď (Bohunka)
Foto
Dobrý den, firma, ve které pracujete se bude do konce tohoto roku stěhovat z ČR. Žádnou operaci nevidím, takže by k žádné nemělo dojít. Dívám se do karet na vaše zdraví - odpočinek, relax, více ovoce a uvolnění.
Dobrý den, chci se prosím zeptat zda bude naše rodina zdravá, hlavně vnoučata. Děkuji Věra(Věra Zemanová)
Foto
Dobrý den, otázka je napsaná velmi zeširoka, odpověď bude podobného ražení - není zde úplně všechno tak, jak má být. Objevuje se zde nepohoda, neklid. Cítím psyché zátěž, fyzické zranění-někdo z dospělých. Vnoučata - zde se objevují klasické dětské nemoci, nic vážného. Dívám se na rok 2015.
Proč mám stále pocit smutku?(DDDDD)
Foto
Dobrý den, zkuste si udělat meditaci na svůj smutek, promluvte si s vnitřním dítětem nebo svou duší, určitě najdete příčinu svého smutku.
Dobrý den,Evo :-).....jednoduchý klasický dotaz -přijde doba,kdy bude partner? Nar.26.2.56 v NJ ve 3,18, děkuje (ta) Kája.(Karolína)
Foto
Dobrý den, stálý partner po vašem boku se mi v kartách neobjevuje, ale je zde "kamarád", se kterým budete trávit více času. Není to však "jedno wc, jedna koupelna".
Dobrý den paní Evka, Jmenuji se Adriana nar.24.10.1974 zajímalo by jestli mně letos čeká nějaká výrazná změna...Děkuji Vám za odpověď. Přejí hezký den(Adriana Studecká )
Foto
Dobrý den, co je myšleno pod pojmem výrazná změna? Každý to máme postavené jinak. Dívám se do karet a vidím letos nečekanou změnu práce. Přichází nabídka a Vy ji budete zvažovat. Nabídka je to pěkná, posunující Vás samotnou výš, dokonce se zde objevuje i vyšší finanční ohodnocení. Přeji hodně štěstí.
Mám vzít nabízenou novou práci, bude to pro mne nějaký přínos?(barbarella)
Foto
Dobrý den, nová práce vypadá velice dobře. Naučíte se zde novým věcem, postupům, potkáte nové lidi, ale nic bližšího zde nevidím. Finance podobné jako v dosavadní práci. Pokud se jedná o současnou práci, objevuje se mi zde klid, pohoda, možná trochu více stagnace v rozvoji. Zkrátka stále se opakující stejné či podobné věci. To v nové práci nebude. Naopak. Je zde rušno, ale pro Vás velice příjemně. Rozhodnutí, zda přijmete novou práci je na vás :-) Držím pěsti.
Pani Kalidovova,prosim ,vda se dcera Lenka 4.8.1983 a dcera Jitka 1.9.1984?Kdy?Moc dekuji.(Milka)
Foto
Dobrý den, Lenka se vdá za 7 let, Jitka se vdá za 4 až 5 let. Objevuje se zde období rozhodování se a na to má každá duše právo, svobodně se rozhodnout. Každopádně rozhodnutí je spojeno se situací, kterou v tu dobu bude řešit - jedná se nejspíš o stěhování. Vidím posun, to každopádně.
Dobrý den.Potkám muže-partnera?Jestli ano,kdy?Děkuji Jana(Janaj)
Foto
Dobrý den, Jani, jste na sebe moc přísná a sama se schováváte. Muži jsou v tuto chvíli kolem Vás 3 a mají o vás zájem jako o ženu. Vy se však na ně ani nepodíváte, možná o nich nevíte, ale jsou tady a jeví o Vás zájem. Všechny 3 muže v tuto chvíli znáte osobně. Díváte se pohledem nad jejich hlavy a nevidíte to, co stojí před Vámi. Jani, muži o Vás mají zájem, jen Vy klopíte oči, tak je zvedněte a vše ostatní nechte nanich. Sami přistoupí blíž a odtajní se. Hodně štěstí.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda moje dcera Petra narozená 7.3.1981 v 19,45 hodin v Praze 4-Podolí bude mít v dohledné době miminko. (Milada V.)
Foto
Dobrý den, Petra otěhotní v roce 2016, porod bude začátkem roku 2017.
Mám dotaz na syna narozen 17.3.1990.Na vztah,i práci.Děkuji(Marcela)
Foto
Dobrý den, vztahy jsou a budou i další. Nejsou to náhodné vztahy, ale nejsou a nebudou dlouhotrvající. Dlouhotrvající vztah přijde v květnu 2016. Práce - objevuje se zde práce aktuální, kde není syn moc spokojený. Nová nabídka práce přichází v dubnu 2015. Syn se bude rozhodovat sám, zda práci přijme či nikoliv.