ONLINE CHAT
Dobrý den paní Evo,Veronika 25,3,1978,loni jsem v říjnu přišla o mininko a velice jsme oba s partnerem z toho byli smutni.Moc bychom si přáli znovu otěhotnět.Podaří se nám?Dočkáme se letos vytouženého miminka?? Moc děkuji....veronika(Veronika)
Foto
Dobrý den, květen tohoto roku byste měla otěhotnět :-)
Dobrý den paní Evo, chtěla jsem se karet zeptat, budu v letošním roce pracovat v zahraničí ? Děkuji Renata(Renata)
Foto
Dobrý den, ano, letos byste měla pracovat v zahraničí. Rozhodnutí bude na Vás, dostanete dvě nabídky, podle toho, kterou přijmete, odjedete. Jedná se zde o duben nebo září tohoto roku.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli se letos dostanu na vysněnou vysokou školu a jestli potkám toho pravého....(Tereza)
Foto
Dobrý den, pokud půjdete za svým cílem - vysněnou VŠ, máte zde prolomení bariér (jako byste něco pochopila) a budete přijatá. Letos potkáte muže, který k Vám přijde jako pomocník na Vaší nynější cestě, nebude to však Váš partner karmický.
Dobrý den narodila jsem se 17.4.1971 a chtěla bych se zeptat jestli si najdu tento rok přítele(Ivanka)
Foto
Dobrý den, pokud se uvolníte a nebudete na sebe tak tvrdá, tak přítel přijde. vy se moc kontrolujete a mužie míjíte. Jinak na konci loňského roku jste minula tři muže, nyní máte kolem sebe dva, takže tady pořád někdo je, stačí jen zvednou hlavu a usmát se na něho :-)
Dobrý den,chci se prosím zeptat na svoji maminku Jitku narozenou 8.9.1966,zda je ještě v nebi nebo už se její duše někde narodila v jiném těle nějakého člověka nebo zvířete-reinkarnace.Zda si nás se sestrou ještě pamatuje.Je to pár let co zemřela a pořád nás to moc bolí a nemůžeme se z toho dostat.děkuji(Petra)
Foto
Dobrý den, duše Vaši maminky ještě není zrozená - inkarnovaná.
Dobrý den,ráda bych se zeptala,na jakou vysokou školu se přihlásit,jestli studovat psychologii nebo ekonomiku.Děkuji.Katka-21.9.1975(Katka)
Foto
Dobrý den, Katko, studovat VŠ můžete, máte pro ni dispozice, studium Vám půjde. Lépe se budete cítit při studiu psychologie než ekonomického zaměření. Máte tady další cestu, vypadá to na práci, ať už pomocnou práci nebo práci trvalého charakteru.
JAROSLAVA 20.4.46. PŘEJI DOBRÝ DEN PROSÍM POTKÁM LÁSKU,, DĚKUJI (JARUŠKA)
Foto
Dobrý den, potkáte muže, který bude energeticky propojen s Vámi. Přijde letos cca na konci dubna. Váš vztah bude naplněn láskou, porozuměním, přátelstvím a společnými zážitky.
Dobrý deň pani Eva, Emília, nar. 26.6.1954, 2 roky vdova, chcela by som vedieť, či stretnem v budúcnosti ešte nejakú spriaznenú mužskú bytosť. Ďakujem.(Emily)
Foto
Dobrý den, letos tohoto roku k Vám přistoupí muž, který bude mít krásné energie. Bude se o Vás zajímat. Vidím zde velkou oboustrannou přitažlivost, poté štěstí v objetí. Jedná se o léto cca červenec.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,co mám v příštím roce očekávat v pracovní oblasti a na co se zaměřit při hledání nové práce. děkuji(Alena P.)
Foto
Dobrý den, práce - čeká Vás změna, která si sama říká, že již chce přijít. Oblast - to, co nyní děláte ani to, co máte vystudované - tady práci nehledejte. Nová práce přichází ze strany svého naplnění, koníčka a jste schopna toto i dále rozvinout.
Jsem beran pojedu do Turecka.děkuji(Věra Benešová)
Foto
Dobrý den, ano, pojedete.
Vyjde mi romanek začaty na Silvestra? Anebo raději nic nečekat a nechat to být.(Anička)
Foto
Dobrý den, tento vztah nemá trvalý charakter, přesto se zde nejedná o okamžité ukončení.
Dobrý večer, chtěl bych se Vás zeptat, jak bude vypadat tento rok v mém případě. Děkuji. (Radim )
Foto
Dobrý den, v letošním roce máte hodně rozhodování. Budete se dostávat do situací, které si budou žádat svá vyřešení. Nejsou to nové situace, možná jen malinko pozměněné, mají jiný scénář, ale podstata je zachovaná. Vy jste člověk, který nechává věcem volný prostor, aby se projevily. Pokud nejste spokojen, dáváte řešení do správných kolonek a snažíte se je změnit. Letos Vás čeká vícero změn, jde mi zde vše dokola. Takže změny.
Dobrý den, jsem narozena 3.12.1964, můžu se zeptat na práci, jestli dojde v letošním roce k nějaké změně? Jestli budu mít vyšší plat? Děkuji, hodně štěstí přeji a úspěchů ve Vaši práci. Marta(Marta)
Foto
Dobrý den, přijde nabídka, budete se rozhodovat. Zda přijmete či nikoliv bude záležet jen a jen na Vás. Plat bude cca stejný, možná o malinko vyšší, ale nic závratného.
Půjdu do předčasného důchodu? A pokud ano, kdy?(Janka)
Foto
Dobrý den, do předčasného důchodu půjdete a to asi v dubnu.
Dobrý den, řeším se sestrou a matkou, kdo nadále bude majitelkou domu, do kterého jsme všechny investovali. Řeknete mi, jak to pro mne dopadne? Děkuji, Lenka(LENKA)
Foto
Dobrý den, Vaše situace není jednoduchá. Nyní se strany domlouvají. Majitelkou bude ustanovená matka, jednateli budete Vy a sestra s tím, že bude moci mít rozhodovací právo při změnách (rekonstrukce, opravy aj.). Dům získáte společně se sestrou v dědictví, ne dříve.
Dobrý den.Potkám letos partnera a dobrou pracovní přílezitost?Nar.17.11.1957.Děkuji.Jana(Janaj)
Foto
Dobrý den, můžu se kolem vás více, ale žádný z nich se Vám nelíbí tolik, abyste s ním spojila své kroky na životní cestě. Pokud změníte své osobní nastavení, podíváte se kolem sebe, tak ty muže uvidíte. V tuto chvíli jich máte ve svém okolí celkem pět. Pracovní příležitost - nyní nepřijde, protože nyní řešíte karmický uzel. Řešení situace se týká řešení věcí z minulých inkarnací ve vztahové rovině. Pokud to zvládnete letos prořešit, poté může k Vám do života vstoupit nová práce.
dobry den,rada bychbse zeptala zda mam.pokracovat ve sve praci. dekuji(jarmila)
Foto
Dobrý den, Vaše práce je pro Vás přínosem, ale zatím vás více zaměstnává než je zdrávo. Dejte si sama podmínky toho, jak budete a kdy pracovat a půjde vám to lépe, lehčeji. Cítím zde osobní práci, je příjemných energií, naladění.
Dobrý večer, narodíla jsem se 30.9.1976 v 23.55 .. Tento rok budu hledat práci, uspěji?.. A co moje rodina, manželství.... Děkuji(MiraS)
Foto
Dobrý den, práce - trvalé zaměstnání nevidím, jen brigády a přivýdělek. Důvod? Vaše nespokojenost s nabídkami. Rodina - tady je více oblastí k řešení. Postup u jedné osoby a to docela dost, stejně jako uvolnění emocí a bližší krok sama k sobě (tady cítím syna?). Manželství - máte krásný vztah podporující jeden druhého. Žádná krize ani rozkol se zde neobjevuje.
Dobrý večer, co mě čeká v tomto roce (Monika)
Foto
Dobrý den, nyní se nacházíte přímo v karmické úloze, kterou řešíte. podle Vašich rozhodnutí se bude ubírat vaše další cesta. Je zde více rozhodování spojený se stresem, ale šťastným koncem. Toto období bude trvat do konce května, poté je zde uvolnění situací, nastartování nových vzorců, které přijmete jako změny do svého života. Objevuje se mi zde stále vaše jakási nespokojenost se stávajícím životem. Moniko, Nepřemlouvejte život, ať je lepší, udělejte si ho tak sama a prostě žijte :-)
Dobry den rada bych se zeptala zdali budu mit jeste jedno dite? Narozena jsem 25.6.1974. Diky. Radana(Radana)
Foto
Dobrý den, ano, další dítě i v tomto můžete mít. nejvhodnější období na otěhotnění pro Vás je duben a květen.
nevím kam odpovídate,kdyžtak tu je můj mail...josef.cmolik@gmail.com Josef(Josef)
Foto
Odpověď najdete na webu blesku.
Dobrý večer,zajímá mě blízká budoucnost v mém životě...Narodil jsem se 20.7.1976,s pozdravem Josef(Josef)
Foto
Dobrý den, jste člověk s velkým IQ . Vaše rácio jde správným směrem, ale dost zapomínáte na odpočinek, zábavu, uvolnění. Pokud nezvolníte, práce na Vás fakt počká :-), tak může dojít k petížení, které se může odrazit v poruše komunikace s okolím. Situace celkově stabolní, takže práce máte dost a taky hodně pracujete. Každý košík se jednou naplní. Dejte si opravdu na přetížení pozor.
DOBRÝ VEČER.PROSÍM JAK TO VYPADÁ S MÝM MANŽELSTVÍM TENTO ROK?(IVANA )
Foto
Dobrý den, otevřená náruč, která umí pohladit. Vztah vyrovnaný, i když se zde neobjevuje žádná výrazná změna. V letních měsících zde vidím přírůstek do rodiny. Může to být vlastní potomek nebo nové zvířátko, popř. svatba sourozence.
chtěla bych se sezptat na mé manželsví já Věra 43 a manžel Jiří 52(verina)
Foto
Dobrý den, vaše manželství je nyní v zajetých kolejích, je potřeba z těchto kolejí vystoupit jakoukoliv změnou ve vašem společném žití. Oživte svůj život čímkoliv kromě vzpomínek a opakujících se situací, které již ve Vašem životě proběhly. Zkuste si najít společný zájem o "něco" nebo nové přátelé, kamarády, koníčky. V této inkarnaci máte být spolu jako muž a žena.
Dobrý večer,prosím o výklad karet 30.5.1995. Děkuji(Jeník)
Foto
Dobrý den, čeká Vás v tomto roce více změn, rozhodnutí. ne všechna rozhodnutí budou pozitivní, ale všechny budou Vaše. Změny se týkají oblasti vztahů a práce.
Dobry vecer,jsem narozen 8.6.1963,co mi ukazuji karty.Dekuji(Milan)
Foto
Dobrý den, letos máte ve II.Q životní změnu. Štěstí a láska se k Vám přibližují víc a víc. Objevuje se zde, že změna se týká oblasti, ve které sám chcete učit změnu, možná už delší dobu, protože nejste úplně spokojen s touto situací. Život sám vÁM NABÍDNE ŘEŠENÍ.
Dobrý večer, najdu v roce 2015 nového partnera do života, a zlepší se moje finanční situace?nar. 28.6. 1956 děkuji a přeji šťastný Nový rok(alice)
Foto
Dobrý den, v druhé polovině roku potkáte muže, se kterým budete trávit svůj volný čas. Finanční situace - se letos zlepší, máte zde práci - přivýdělek, možná něco jednorázového, každopádně je to ohraničení časově.
Hezky vecer ,chtela bych se zeptat na praci jestli muzu dosahnout postupu a jrstli k tomu budu potrebovat studovat(renata)
Foto
Dobrý den, postup v práci zde nevidím ani bez studia ani s ním.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mám v letošním roce šanci získat novou práci. zaměstnání. Děkuji(Ivona Střelková)
Foto
Dobrý den, určitě ano. Nové zaměstnání se zde objevuje poté, co si sama ujasníte, kam své kroky namíříte. Je zde více oborů i nabídek na práci. Dobře zvažujte, kterou přijmete. Dejte na své pocity více než slova.
Dobrý večer, jsem narozena 12.3.1964 a chci se zeptat,zda najdu někoho,kdo mne bude ještě milovat. Děkuji(Petra)
Foto
Dobrý den, mužů máte ve své blízkosti více, ale odmítáte je. Zkuste se více uvolnit, poté k Vám může někdo blíže přistoupit. Rozhodně se zde nejedná jen o jediného muže.
Dobrý večer, podaří se mi letos konečně zhubnout? A co zdraví? Díky, Petra(Petra Ok.)
Foto
Dobrý den,podaří, ale ne tolik, kolik byste sama chtěla. Neperte se s ním a přijměte každé své deko, mějte své tělo ráda. Vím, že to jde někdy těžko, ale Vaše tělo se nyní brání a bojuje s Vámi, protože to vnímá, že mu chcete něco vzít, co je jeho. Zdraví - stav nezměněn, stabilizující. Po úbytku Váhy, byť v menším množství budete sama více sportovat a bude Vás to bavit, přitahovat.
Potkám už letos svého životního partnera? 22.7. 1983(Veronika)
Foto
Dobrý den, ano, letos byste svého partnera mohla potkat, ale vidím tady, že mu stále utíkáte. Nečekejte na něho, nechte ho přistoupit. Tím, že ho budete vyhlížet mu nedovolíte přistoupit blíž.
Dobrý večer chci se zeptat zda v tomto roce otěhotním.Děkuji(Linda)
Foto
Dobrý den, vhodné období pro Vaše otěhotnění je červen letošního roku, ale měla byste zvolnit v práci, zde cítím úbytek energie a jejich tříštění s Vašim plánem.
otěhotním tento rok?(katka)
Foto
Dobrý den, nejvhodnější období pro Vaše otěhotnění je letos v březnu, poté v říjen a listopad. Každopádně celý rok je pro Vás a Vaše otěhotnění otevřený.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdraví v roce 2015.Nar.28.9.1953 -Hanka(Hanka)
Foto
Dobrý den, dejte si pozor ca v březnu na průdušky. Je zde nachlazení, zastavení se na své cestě. Červenec gynekologické problémy, ale v malé míře stejně jako močový měchýř - prochladnutí. Po zbytek roku je vše ok.
Dobrý den. Čeká mě nějaká změna ve vztahu? (Beruna)
Foto
Dobrý den, ano, čeká Vás prohloubení vztahu. Bude mít jiný rozměr, řekněme, že trvalejšího charakteru.
a kde najdu odpověď(oksana)
Foto
Dobrý den, přímo na webu blesku.
Dobrý den, narodila jsem se 14.8.1971 ve 21,40 hod.. Ráda bych věděla,co mi karty předpovídají pro blízkou budoucnost. Ať jde o práci, zdraví. Jestli mne čekají nějaké zásadní změny. Děkuji a přeji Vám krásný den. S.(Sisik)
Foto
Dobrý den, v blízké době se mi zde neobjevují žádné výrazné změny týkající se Vašeho života. Práce - toužíte po změně, ale není na pořadu dne. Zdraví - jste zdravá jako řípa :-) pokud berete nějaké léky, mám to zde pod pokrývkou, zde se nezobrazí. Každopádně zdravotně byste si měla dát více pozor na samotné žití. Jak to myslím? Necháváte život proplouvat, nijak nezasahujete, proto se může stávat, že se vám situace opakují v různých podobách. pozor cca v srpnu na oslabení očí jinak vše ok. Krásný den.
Dobrý večer jsem narozena 16.srpna 1965 a chci se zeptat zda najdu letos lásku děkuji(Iveta)
Foto
Dobrý den, no, to máte těžké, hledáte lásku a bráníte se jí zároveň. Vaše dušička má více šrámů z minulého vztahu. Až se k Vám přiblíží muž (a že jich tady máte více) zkuste se uvolnit a přistupovat k němu více jako žena, samice, ne jako kontrolor. Jste zbytečně přísná. To všechno dáváte do své aury a muži to cítí (cítí to všechny osoby, se kterými se v životě potkáváte). Takže se více uvolněte. Přijde muž, který Vás bude chtít takovou jaká jste.
Jsem na rozpacic...žiju s přitelem a už nemužu,ale nemam kam jit. (oksana)
Foto
Dobrý den, doporučuji se více zaměřit sama na sebe a své potřeby. Vztah Vás táhne ke dnu a Vy se dostáváte níž a níž. Objevuje se mi zde hodně problémů, řešení, které nemají konce. Potřebujete se více uvolnit, pak uvidíte i východisko ze své situace.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda se mi podaří v tomto roce najít novou práci a životního partnera. Narodila jsem se 17.3.1966. Děkuji mnohokrát a přeji vše dobré.(Sylva)
Foto
Dobrý den, práce - ano, hledáte nyní ve špatných vodách. Tam, kde hledáte novou práci, tam nic nenajdete. Jedná se o směr, ten máte změnit, jít více po svých zálibách, umech. Máte tady velký talent, citlivost. Využijte toho. Životní partner - skvělé :-) hned, jak upustíte otěže práce a jejího hledání (hodně vás to zatěžuje a není to žádná novinka) máte zde příchod nového partnera. To bude skvělý doplněk k Vašemu Já. Bude vás vnímat, cítit, společně se dostanete výš a dál, myšleno životní kroky na vaší společné cestě.
Hezký večer,prosím o výklad karet,jsem narozena 16.8.1957,moc děkuji(Evica)
Foto
Dobrý den, žádné velké zvraty Vás v letošním roce nečekají. Vše pojede tak, jak je nastaveno. Nemám konkrétní otázku, nemůžu více odpovědět, omlouvám se.
Dobry vecer,rada bych se zeptala na sve zdravi v tomto roce...dekuji Lucie 23.9.1979(Lucie)
Foto
Dobrý den, dejte si více dopořádku sama sebe, myslete především na sebe a svůj odpočinek a hned se Vám v mnohém zdravotně uleví. Není zde nic nového, co byste neznala, myšleno nemoci, které Vás obtěžují - některé více, jiné méně. Cítím u Vás přetížení organismu, chtělo by to spíše vypnout a naučit se hospodařit se svou energií.
Budu mít novou práci i lásku na celý život?(Majja)
Foto
Dobrý den, práce - je zde zaměstnání, které je pro Vás vhodné, vyhovuje Vám, posiluje, ale chce to změnu. Ne fyzickou, myšleno odejít ze zaměstnání, ale změnu v chování a přístup k lidem ve stávající práci. Novou práci zde nevidím, neodcházejte proto, pokud nebudete mít jiné zaměstnání na dosah. Láska - trvalejší vztah, dlouhodobější přijde začátkem příštího roku.
Jsme ted s pritelem v delsi vztahove krizi. Vubec nevim, jak si on predstavuje nase dalsi souziti. Chci se zeptat, budeme zase spolu?(Ewais)
Foto
Dobrý den, Váš vztah s nynějším partnerem se mi do budoucna nezobrazuje. On má jinou představu o vztahu než Vy a to vás odděluje. oba dva v tom máte zmatek. Bohužel, do budoucna vás spolu karty nevidí.
Ráda bych věděla, jak to mám v roce 2015 s láskou? Děkuji. (Hanka)
Foto
Dobrý den, v létě tohoto roku Vás čeká krásný vztah trvalejšího charakteru. Najdete svou spřízněnou duši z minulé inkarnace a vaše společné naladění bude přímo úúúžasné.
Dobrý večer, chci se zeptat, zda zvládnu svou novou práci a jestli už konečně budu taky v životě šťastná. Děkuji, Vladislava 28.10.1977(Vladislava)
Foto
Dobrý den, nová práce - ano, zvládnete, postačí, když se více necháte vést svými pocity. Jste příliš upjatá, snažte se taky více se uvolnit, pomůže vám to. Šťastná - berete svůj život jako soupeře a snažíte se ho přeprat, proto se u Vás může objevovat častější únava. Neperte se se životem, více ho žijte, užívejte si. Vše ostatní přijde samo, věřte mi.
Dobrý večer. Nemám partnera, nemám práci, mám zdravotní problémy - bude něco z toho vyřešeno v tomto roce? Děkuji M.(Majka)
Foto
Dobrý den, partner - potkáte ho v květnu, v červnu už jste spolu bok po boku, práce - pokud hledáte práce a nenacházíte, zkuste jít o stupínek níže ve svých nárocích, pokud práci nehledáte (objevuje se mi tady stagnace, nervozita, tvrdost) začněte ji hledat v oboru, který Vás přitahuje, ne ten, který jste vystudovala, máte zde otevřenou cestu. Zdr. problémy - ano, vyřešit je můžete tím, že si sama více dovolíte. Trestáte se zde a tělo pod tíhou příkazů stagnuje, nechce jít dál a ve zdraví se Vám snaží dávat červenou, říká, ať změníte směr jízdy. Doporučuji si mentálně promluvit s rodiči, cítím zde velkoi zátěž z rodiny, ze které pocházíte.
dobry den,moc bych chtela miminko,nevite jestli se ho tento rok dočkam,dekuji(rozarie)
Foto
Dobrý den, letošní rok pro vás není příznivý v početí dítěte. Máte nyní před sebou jiné zkoušky.
finance na rok 2015 dekuji(jana )
Foto
Dobrý den, finance k vám budou přichácet cca podobně jako vloni, ale výdaje jsou zde větší. Nejsou nutné, ale jsou. V letošním roce byste si měla dopřát "něco", po čem již delší dobu toužíte.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na nové zaměstnáni, jestly mě čeká nové místo. Děkuji Andrea(Andrea Voplakalová)
Foto
Dobrý den, nové zaměstnání - sama nejste rozhodnutá, zda chcete nové místo nebo ne, trápíte se tím, protože si moc nedůvěřujete. Jsou zde cítit Vaše osobní vibrace změny, proto doporučuji se rozhodnout, více si věřit. Vhodné období pro změny v letošním roce budou v dubnu. Aktivace může být poté kdykoliv během roku.
Dobry vecer,chtela bych se zeptat na budoucnost a zdravi sve rodiny?Dekuji za Vasi odpoved(janson)
Foto
Dobrý den, pokládáte velmi širokou otázku, odpověď bude proto možná pro Vás méně jasná. Budoucnost rodiny - přes rozhodování a nové situace, které budete řešit se dostanete do klidu a pohody, která zde pokračuje dlouhodobě. Zdraví - Cítím zde problémy týkající se zažívání, štítné žlázy a taky rozechvělost, nestabilitu. Můžete si pomoci tím, že na otázku, situaci, která se opakovaně dostává do Vašeho života dáte jasnou odpověď, uleví se všem.
Chci se zeptat jaký po mě bude tento rok v oblasti lásky jsem narozena 3.5.1991 Děkuji (Žaneta)
Foto
Dobrý den, do této chvíle jste procházela vztahy, abyste se naučila životu - jeho vnímání. Vaše energie se ustálily a svou lásku potkáte ve II.Q tohoto roku.
Chtela bych se zeptat co me ceka v Novem roce.Resis nejake rodinne problemy tak by me zajimalo jak to dopadne.(milka)
Foto
Dobrý den, řešíte problémy, ale v kartách se mi objevuje, že se jich spíše straníte, chcete je nechat jako by proběhnout okolo vás. Neschovávejte se v koutě a řekněte nahlas svůj názor, nemusí být správný, ale může se projit s názorem jiné osoby, protknout svá rozhodnutí a vše se vyjasní, rozkvete a vyřeší. Pokud půjdete na řešení věci zpříma, brzy bude vše ok, pokud budete čekat v záloze, problémy se potáhnou.
Dobrý den, jsem narozena 18.5.1971 chtěla bych se zeptat konkrétně na den 9.1.2015 a dále celkově na rok 2015. děkuji Liliana Z.(Liliana Z.)
Foto
Dobrý den, den Vámi uvedený - něčeho se zde bojíte a připravujete ve své hlavince různé scénáře, jak vzniklou situaci řešit. Doporučuji řešit věc rázně a zpříma, nebojte se, vše svědčí o tom, že zde procházíte karmickou úlohou a Universum zpřísňuje svůj dohled. Vše dopadne ok, pokud půjdete na řešení věci zpříma. Dále - již zmíněné rozhodnutí Vám připraví velkou změnu ve Vašem stávajícím životě. Budete stejná, přesto svět uvidíte, začnete vnímat malinko jinak. Ne jako nutnost, ale jako procházka rozkvetlou zahradou. Máte zde sklon vše hodně pitvat, nechte se více unášet na vlnách energií, které Vám i v tomto roce jsou nakloněny.
Dobrý večer. Ráda bych se zeptala,máme v plánu výstavbu domu,mohla bych poprosit co karty vidí???(Karolina)
Foto
Dobrý den, odpověď v kartách marně hledám, tzn., že nejste rozhodnutí. Posunuji-li čas a ptám se, až se rozhodnete jakou máte šanci postavit dům, odpověď je zcela jednoznačná - ANO, rozhodnutí vystřídá realizace a vše poběží velmi rychle, nejsou zde žádné prodlevy.
Dobrý večer,chci se zeptat na své zdraví a finance, děkuji(Pavlína)
Foto
Dobrý den, zdraví - jste přetížená, přesto se mi zde nic závažného neobjevuje. Zkuste více odpočívat, relaxovat nebo jen tak lelkovat :-) Uleví se Vám a získáte novou vpruhu do života, svět bude stejný, ale Vy ho uvidíte jinýma očima. Finance - nyní je situace stagnující, ale na přelomu I. a II.Q máte velký přísun financí nejspíš dar, dědictví nebo splátka dluhu. Nejsou to finance ze zaměstnání ani výhry.
Pekny vecer, prosim jaka bude ma financni situace behem letosniho roku a zda by se Vam objevil i nejaky partner na lasku??? dekuji nar. 20.8.1954 19:55h. Praha Jana (Janka)
Foto
Dobrý den, finanční situace - celý rok přiměřeně stejná jako nyní, žádný velký zvrat tady není. Ve druhé polovině roku je zde nákup, myšleno hmotná věc, něčeho, co budete ke svému životu potřebovat (př. lednice, mixér, auto apod.). Partner - můžu Máte ve svém okolí více, ale Vy sama je nechcete pustit do své blízkosti. Cítím ve vás nerozhodnost. Ujasněte si, jestli chcete muže doma, myšleno jeden záchod a jedna koupelna nebo muže jako kamaráda na společně strávené odpočinkové chvíle.
dobrý den,jsem narozená 24.7.1957, můžete mi napsat,co mě čeká v letošním roce co se týče partnerských vztahů a práce?(kakamil96)
Foto
Dobrý den, partnerské vztahy - ve Vaší blízkosti se pohybuje muž jehož přehlížíte. Je milý, citlivý. Oba se znáte. Vy ho do svého života nechcete, proč? Na to si musíte odpovědět sama. Další muž - trvalejší vztah může přijít až v samotném závěru roku. Práce - pokud zvažujete změnu zaměstnání, učiňte tak. Máte na víc, než nyní děláte, myšleno v pracovním charakteru.
Dobrý večer, jak se prosím bude vyvíjet můj život v roce 2015? V oblasti současného vztahu a bydlení? A také plánované operace v únoru? Mám ji podstoupit? (žlučové kameny) Děkuji za odpověď. Iveta H. nar. 6.7.1981 ve 14:00 hod.(Iveta)
Foto
Dobrý den, vztah - jste příliš tvrdá sama na sebe i svého partnera, proto se může objevovat Vaše nespokojenost. Zkuste se více rozmazlovat a nebuďte na sebe tak tvrdá. Bydlení - trvalejší, dlouhodobější přijde ve druhé polovině roku a bude opravdu zajímavé, protože se energeticky dostanete do minulých inkarnací. Budete více citlivá, vnímavá, taky Vaše reakce můžoz překvapit Vás samotnou. Operace - jak jsem již zmiňovala, jste příliš tvrdá na sebe, tímto se objevují žlučové kameny. Rozhodnutí je na vás, zda je necháte vyoperovat a změníte životní přístup nebo se celou situaci pokusíte řešit alternativní cestou. Pokud přistoupíte k operaci, je to Vaše rozhodnutí a Universum jej respektuje, průběh bude ok, ale následná rekonvalescence bude náročnější, proto doporučuji operaci odložit až na březen - nejdříve. Pokud se rozhodnete řešit svůj zdr. stav alternativní cestou, určitě zde je i tato možnost.
Dobrý večer v březnu se nam narodí vnučka nebo vnuk mužete mi prozradit co se narodi.Děkiji(Ivana)
Foto
Dobrý den, narodí se holčička. Můžete se radovat z vnučky. Bude jemná, milá a mužské pokolení se jí bude hodně věnovat, dvořit, rozmazlovat. Má nádhernou dušičku, krásně jemnou.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak se bude vyvíjet můj vztah s manželem. Za odpověď děkuji. (Jiřina)
Foto
Dobrý den, Vy a Váš manžel jdete nyní každý sám, kráčíte vedle sebe, ale ne spolu. Zkuste udělat jakoukoliv změnu v běžném životě. Někdy stačí více komunikovat, můžete se však taky vrátit ke společným zálibám z minulosti. Vztah zde nekončí, ale potřebuje se zvednout.
najdu letos partnera(mirka)
Foto
Dobrý den, ano, máte zde celkem tři muže, je na Vás, se kterým spojíte své kroky, který Vám bude vyhovovat.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na nový vztah, který je na obzoru. Je to muž,kterého hledám?(Katka)
Foto
Dobrý den, muž na něhož čekáte...karmický...přijde letos v druhé polovině roku. Není jediný, mužů tady máte více a to hned v prvním Q tohoto roku, potom léto, krátký vztah a s koncem roku příjde muž, na nějož čekáte. Vidím dlouhodobý vztah.