ONLINE CHAT
Dobry den.Chtela bych se zeptat na syna.Je narozeny 16.2.1994 jestli udela vysokou skolu.Dekuji Zdenka(Zdenka)
Foto
Dobrý den, ano, Váš syn VŠ dodělá, ale je zde taková smyčka. Přerušení, nejspíš odjede za nějakou nabídkou do zahraničí, poté se vrátí. Každopádně školu dodělá.
Dobrý den paní Evo, prosím podaří se mi v dohledně době najít partnera? A je naděje, že najdu práci, která mě bude bavit? Děkuji Helena 18.1.1983(Helena)
Foto
Dobrý den, Heleno, partnerů ve Vaší blízkosti vidím více, stačí zvednout oči a vyjít vstříc. Jste taková zadumaná, proto je možná nevidíte. Práce - ano, najdete, ale cca do tří let.
Dobry den. Planuji stehovani a mam obavy zda jsem se dobre rozhodla. Katka 2.12.1979(Katerina)
Foto
Dobrý den, Katko, Vaše rozhodnutí je správné. Místo, kam se stěhujete je pro Vás velice vhodné, však sama poznáte, splynete s tmto místem velmi rychle.
Vrátí se přítel, který dlouho usiloval o lásku, ale jsem ho odmítala. Teď toho velice lituji. Děkuji za odpověď.(Olga)
Foto
Dobrý den, ten muž Vás má stále v srdíčku. Přiblíží se k Vám, pak bude na Vás, zda ho přijmete, povzbudíte slovně k další schůzce nebo ne. On sám bude stát jen okolo, pokud ho do svého života chcete, máte k němu přistoupit. Držím pěsti.
Dobrý den, zajímalo by mne, zda-li vůbec jste schopná dát konkrétní odpověď)) A ne jen to, co lidé chtějí slyšet či takové všeobecné věci, které si soudný člověk dokáže zodpovědět sám. Děkuji(Karel)
Foto
Dobrý den, Karle, dokážu dát konkrétní odpovědi, ale musím mít konkrétní otázku. Jste tajemný jako hrad v Karpatech, tak jste dostal odpověď takovou jaká mi přišla skrze Universum. Když si dokážete odpovědět sám, tak prosím, proč píšete zde do věštírny? A propo...nepíšu jen to, co chtějí lidé slyšet...Vy jste nečetl chat, že?
Zlepší se ma finanční situace?(ursula)
Foto
Dobrý den, Uršulo, ano, změní, změna přichází od cca června 2015.
Dobrý den, začínám podnikat obor el. revize bude s mi dařit, a zlepší s fin. situace ?datum nar. 3.9.1981 v 11,25h.Děkuji t.(Tomáš)
Foto
Dobrý den, Tomáši, skvělé zaměření. Podnikání bude pro Vás úspěšné a finanční stránka se bude měnit směrem výš. Není tady obrovský schod, ale postup směrem výš se zde objevuje. Pomalý, ale stálý.
Dobrý den jsem narozena ve znamení střelec,je mi 40 let, mám velice tíživou finanční a životní situaci, myslíte že se vše v tomto roce zlepší? děkuji(Marcel)
Foto
Dobrý den, Marcelo, blíží se k Vám v dubnu až květnu dvě situace, které Vám pomůžou změnit život směrem k otázce, podle toho, jak se rozhodnete, půjdete s tíhou velkou nebo menší a ještě menší. Každopádně situací, které se Vám budou nabízet, budu směřovat ke změně bude víc. Záleží na Vás, jestli je přijmete a které. Pozitivní odpovědi, řečené ano neznamená vždy tu pravou výhru.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na syna Romana nar. 8.6.1987 cca v 10:30 h na jeho život ve společné domácnosti s přítelkyni nar. 8.9.1981 děkuji(dana)
Foto
Dobrý den, Dani, no, tak to doporučuji se svého syna zeptat osobně. Dala jste hooodně širokou otázku. Chcete vědět vztah, finance, děti, dovolené, stěhování, práci atd. Takže odpovím na vztah mezi dvěma Vámi jmenovanými - je to vztah? Žijí vedle sebe, nikoliv spolu. Ano, jsou spolu, ale vedle sebe. Oba dva si stojí za svými názory, které nechtějí změnit. Jsou tvrdohlaví. Potkali se dvě osobnosti. Láska v jejich srdíčku je, ale...není to úplně to waw, láska, zamilování.
Dnes jsem se rozešla s přítelem...je to definitývní konec a nebo budeme ještě spolu (anna)
Foto
Dobrý den, Aničko, zkoušíte to pěkně, jste smutná, chápu to, ale svůj dotaz mi píšete již potřetí. Dejte taky prostor jiným lidem a jejich dotazům. Děkuji. A ještě odpověď - Ano, bohužel, konec je definitivní.
Dobrý den, jsem už rok po mateřské dovolené a hledám práci. V současné době mě čekají výběrové řízení. Chci vědět, jestli konečně uspěji a budu moci nastoupit do práce. Děkuji! Jana(Janka)
Foto
Dobrý den, Janko, nabídek na práci - přijetí, budete mít více než jednu, nastoupíte v dubnu, ale na základě "něčeho" dáte výpověď a od června tady máte jinou práci, pro Vás lepší. Čím, to poznáte sama. Můžou to být finance, místo firmy, lidé - kamarádi nebo charakter práce. Pěkný den.
Dobrý den, dostanu se na vysokou školu kterou bych si přála nejvíc? 22.2.1995 Kristyna(Krystina)
Foto
Dobrý den, Krystino, je mi to líto, ale odpověď zní NE.
Dobrý den, prosím řekněte mi co mne s tímto datem narození vůbec čeká 3.12.1966 v manželství,práci,přátelství...(Milka)
Foto
Dobrý den, Milko, nejsem numerolog, obraťte se, prosím, na mou kolegyni v této oblasti, určitě Vám ráda odpoví. Pěkný den.
Dobrý den. Podaří se mi najít práci v zahraničí? Dostanu se na regresní terapii k ženě, se kterou jsem domluvena ale nemá prostory? Bude regrese úspěšná? Děkuji. Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko).(Denisa)
Foto
Dobrý den, omlouvám se, ale na své klegy se ptát nebudu. Pokud chcete podstoupit regresní terapii s ní, určitě to výjde. Proč váháte? Pokud to tak cítíte, jděte do toho. Držím pěsti!
Dobrý den, narození 29.8.1968. Chtěla bych vědět co mě čeká. Děkuji.(Gabriela)
Foto
Dobrý den, Gabrielo, dala jste mi širokou otázku, odpověď bude stejná. Čekají Vás v životě pěkné věci, taky méně pozitivní, ale převládající jsou v pozitivu. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Evo,chci se zeptat,zda po zatmění slunce v pátek mě čeká nějaká zásadní životní změna,jsem narozena 6.3.1966.Moc děkuji (Monick)
Foto
Dobrý den, Moniko, Váš dotaz je směřovám na obor astrologie, proto kontaktujte mého kolegu astrologa Milana Gelnara, který je skvělým astrologem, určitě Vám odpoví a rád :-) Pěkný den.
Milan 5.5. 1977. Dobrý dne chtěl bych se zeptat na práci. jsem OSVČ. Nějak poslední dobou mě stagnují zakázky a dluží zákazníci. Přemýšlím zda to má cenu podnikat. Děkuji(Milan, Třebíč1)
Foto
Dobrý den, Milane, Vy jste, ale pesimista. Nejprve si řekněte, zda vůbec chcete podnikat, věnovat tomu čas, co Vám to vlastně přináší? Až si odpovíte, tak čiňte. V kartách mi jde, že máte moc široký záběr. Podnikání určitě nevzdávejte, snažte se ho pozměnit - mě jde zúžení cesty, tak něco oddělte nebo zmenšete a nechte všechno, to je na Vás. Dlužníci - požádejte je o navrácení s termínem, do kdy tak mají učinit, ale tak, aby to bylo dle částky reálné. Dívám se do karet a je tady návratnost postupná, ale je a celá částka. Držím pěsti a nevzdávejte to, chlape, protože na to máte!
chtěla bych najít novou práci, bude mi přáno nebo do budoucna (půl rok)? děkuji Monika, 28.8.1976 v 8,50(Monika)
Foto
Dobrý den, Moniko, pokud chcete novou práci, tak proto začněte něco dělat. Nyní se mi objevuje, že spíš chcete, je to Vaše představa, ale v praxi jste pro to neudělala zhola nic. Takže pokud něco chci, musí vstát a jít. To je odpověď taky pro Vás. Pokud začnete hledat práci, do půl roku ji zcela jistě najdete. Blíže se podívat na časovou osu nemůžu, prtože mi nyní chybí Vaše rozhodnutí. Přeji pěkný den a hodně štěstí při hledání.
Dobrý den rozejde se můj přítel s bývalou do konce března?narozen 29.12.1979 najde si práci?najde pro nás 2 vhodný byt 2+1 ?odstehuje se ke mě?je to ten pravý?děkuji(andilek2)
Foto
Dobrý den, zde jsou Vaše odpovědi:ANO, PRÁCE TRVALÉHO CHARAKTERU-LETOS NE,ANO,ANO. Přeji pěkný den.
Dobrý den...dnes jsem se rozešla s přítelem....je to prosím definitývní konec ...děkuji Anna(Anna 13)
Foto
Dobrý den, Aničko, je mi to líto, ale konec je definitivní.
Ahoj Jmenuji se Roman švarc narozen 24.7.1988 kdy najdu holku do života.(Roman svarc )
Foto
Dobrý den, Romane, opravdu chcete mít děvče? Dívám se do karet a vidím, že je Vaše dušička poškrábaná z předchozího vztahu. To je důvod, proč nechcete pustit do svého života další dívku či ženu. Prostě si řekněte "já chci mít ženu po svém boku, chci s ní jít životem krok za krokem", poté se objeví. Kdy to bude? Až si na sebe uděláte čas a sám se sebou si výše uvedené srovnáte. Pokud odmítnete onu promluvu k sobě samému, doporučuji zajít zapálit svíčku do kostela vedle Paládia na P-1. Tento kostel plní přání týkající se lásky, otěhotnění a citových věcí celkově.
Dobrý den paní Evo, změní tedy zatmění náš osud ? Ivana 17.3.1961 Praha 3hod. ráno a Vladimír 25.8.1956 Praha 3hod.ráno. A co náš osud bez ohledu na zatmění ? děkuji a přeji krásný den(Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivanko, Váš dotaz je směřovan nejspíš na astrologa, ten má jiný chat a jmenuje se Milan Gelnar. Obraťte se se svým dotazem na něho, je to opravdu odborník na slovo vzatý. Pěkný den.
Dobrý den, paní Kalivodová prosím, podaří se mi letos získat práci? Děkuji za odpověď. Daniela, 2. 10. 1969(Daniela)
Foto
Dobrý den, Danielo, přestaňte hledat práci a to hned. Proč? Protože se mi zde objevuje, že chcete tu práci proto, že ji po Vás někdo chce. Vy sama máte jiný názor, nebo se mýlím? To je důvod, proč práce nepřichází. Udělejte si dobrou kávičku, sedněte si a sama si odpovězte, zda chcete jít do práce, co byste chtěla dělat a v jaké pracovní době a další věci. V tuto chvíli mi tayd vystupujete rozdvojeně a to není dobré. Pokud si sama odpovíte na výše uvedené otázky, práci můžete najít třeba hned zítra. Opravdu si nedělám legraci! Držím pěsti!
Najde moje dcera Radka (27.11.1990) někdy toho pravého a kdy se jí podaří dokončit lékařskou fakultu?(Maminka P.)
Foto
Dobrý den, maminko :-) Vaše dcera Radka je moc primová slečna, která je velice inteligentní, citlivá, přemýšlivá bytost. Nemějte obavy, ano, dívám se do její knihy života, má zde muže, dvě děti, spokojenost na životní cestě. Pracovně je velice přičinlivá, samostatná, vše chcemít od A do Z. Studum lékařské fakulty dokončí v řádném termínu, zkoušky se mi zde objevují na přeskáčku, tzn., že nebude vše tak, jak si naplánuje, malé zádrhele a nemusí to být jejím zapříčiněním jen se dostane do té situce a bude v ní vystupovat. Nemáte se čeho obávat, maminko, Vaše dcera Radka je šikovná a určitě se v životě neztratí.
Dobrý den, můj dotaz se týká práce - podaří se mi letos najít si nové - lepší/uspokojivější zaměstnání? děkuji Martina 9.7.1968 v Praze(Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, ano, letos práci najdete, ale má to jeden háček, resp., proč nemůžete najít novou práci? Protože hledáte ve špatném oboru, směr Vašeho hledání by měl být malinko jiný. Vy jedete v zajetých kolejích a proto "nevidíte". Universum vidí a radí. Takže zkuste si sama říct, co byste chtěla dělat, co by Vás naplňovala atd. Pamatujte, že misky vah by měly být vyrovnané. Tzn., že já budu pracovat tak a tak, ale chci za to adekvátní finanční ohodnocení. Držím pěsti!
Dobrý den paní Kalivodová, jmenuji se Kateřina, nar. 19. 5. 1982 v Turnově (14,55 hod), jsem po skončení rodičovské dovolené bez zaměstnání. Sice hodně hledám, sháním, ale nic nevychází. Ráda bych věděla, zda se to zlomí, zda najdu práci, která vyhovuje, kdy to bude a jestli budu spokojená nebo zda to vidíte na delší hledání. Mám slíbenou jednu pracovní pozici jen ústně a zatím se kolem nic neděje, tzv. ticho po pěšině, vyjde mi tahle práce? Byla by to pro mne asi ta práce snů. Mockrát děkuji a přeji hezký den. (Kateřina)
Foto
Dobrý den, Katko,práci letos najdete, bude to práce s volnou pracovní dobou, charakter práce je úplně jiný, než jste doposud dělala,jiný než jste studovala, ale bude Vás to hodně naplňovat. Práci, která Vám byla nabídnutá, ano indicie jsou stejné, je to Vámi zmíněná práce. Hodně štěstí!
Dobrý den, narodila jsem se 3.7.1956 a chci jít tento rok na důchod. Mohu vědět jestli si honve zdraví užiji. Moc děkuji Věra(Verula)
Foto
Dobrý den, Věro, píšete, že chcete jít tento rok do důchodu a ptáte se na zdraví. Odpověď je malinko jiná než čekáte, nejspíš. Letos d odůchodu nepůjdete. Je to Vaše rozhodnutí. Proč a co se bude dít teprve příjde. Každopádně rozhodnutí zůstat v práci bude Vaše vlastní. No a zdraví? Přiměřené věku. Každopádně nejdete dolů - zdravotně, ale ani nahoru. Pokud by Vaše otázka změla ke které části procent je ví nakloněná váha, odpověď je více nahoru, důvod? Více odpočinku, relaxu, práce je zde pořád stejná. Psychicky budete velmi pozvednutá. To vypadá moc pěkně. Hodně štěstí, paní Věro.
Dobrý den,mám jen jednu otázku,dopadne mi dobře operace,kterou mám podstoupit?(Marta)
Foto
Dobrý den, Marto, objevuje se mi zde, že nejste ještě nyní pevně rozhodnutá podstoupit operaci, to je něco jiného, než objednaný termín. Přesto pokud podstoupíte operaci, dopadne dobře. Mnohé věci Vám dojdou, připomenou se zapomenuté - je zde více oblastí proč máte jít na operaci, ale na to jste se neptala, tak třeba příště. Držím pěsti a posílám Andělskou ochranu:-) ať jde vše tak, jak má jít dle Vaší karmické cesty.
Dobrý den,ráda bych se zeptala zda moje dcera Ivana 1974 bude mít v brzké doběvyřešené a starosti s bytem a zda dopadne vše dobře.Děkuji Ivaí (Iva ja)
Foto
Dobrý den, Ivo, nedopsala jste větu ...vyřešené...takže nemůžu odpovědět, starosti s bytem se vyjasní zcela do června 2015, zatím se vše jako na vodě, vše mi tady skáče, věci jsou v řešení. Jestli vše dopadne dobře...to je otázka...napojuji se na Vaší dceru...po skončení události jež ji nyní v životě provází budou vyřešeny k jejímu prospěchu. Není zde, jestli ona vyhraje nebo vyhraje kdokoliv jiný. Vaše dcera bude nejprve hodně unavená, bude se vzpamatovávat, dýchat, poté opět ožije a bude skvělá - myšleno v energetickém vzorci s propojením životních cest.
dobrý den, Veronika narozena 9.4.1973,zajímá mě má budoucnost v tomto roce,předešlé roky nebyly nic moc, a co si mám počít s kamarádem Petrm nar. 29.5.1966,díky moc za odpověd.(Veronika)
Foto
Dobrý den, Veroniko, letošní rok je pro Vás výzvou k přijetí sama sebe. Nyní se životem necháváte vést a narážíte na situace, které se nabízí k řešení, Vy je přesto neřešíte, škoda. Proč? Protože pokud nepochopíte svůj nynější úkol, situace budou přicházet stále v různých obměnách, ale stále se budou ptát, zda už jste připravená je vyřešit. Petr je jednou ze zkoušek, takže jakou dáte odpověď, to je jen na Vás.