Nic netušící Ginny Joiner usedá se svým bratrem Charliem do kinosálu. "Snad to bude dobrý," vtipkuje dívka ještě před začátkem. Avšak během dalších několika vteřin jí padá brada. Video je složeno ze dvou obrazů. Na jednom běží trailer "Filmy budou závidět" a v druhém může divák sledovat reakce Ginny.

Dívka krátce po začátku traileru poznává hlasy protagonistů. Je to její přítel Matt a její táta. Ginny nevěři vlastním očím a dotírá na bratra: "To je Matt a táta!" diví se. Kamera zabírá jen ruce obou diskutujících. Mladší muž hovoří o lásce k neznámé dívce a nakonec toho staršího požádá o ruku dcery.

Před pokleknutím se musí posilnit popcornem

"Máte mé svolení a moc rád vás přijmu za zetě," souhlasí otec a oba muži si podají ruce a obejmou se. V tu chvíli kamera zaostří na otcovu tvář a Ginny začne plakat dojetím. Matt se rozběhne, nasedne do auta a vydá se směrem ke kinu. Zamilovaný chlapík si ale přesto neodpustí vtípek a po předtočeném příchodu do multikina si koupí pytlík popcornu.

Za doprovodu dramatické filmové hudby běží uličkami, pojídá popcorn, který se mu ve velkém sype ze sáčku. Konečně dorazí před sál, kde sedí Ginny, a do úst si na posilněnou hodí ještě jeden kousek pražené kukuřice.

Dívka dojetím nedokáže ani říci své ANO

Video se poté přepne do amatérské ruční kamery a Matt poklekne před překvapenou Ginny. "Uděláš mi tu čest a staneš se mojí ženou?" ptá se mladík. Ginny dojetím nedokáže vydat ani hlásku a jen nastaví prsteníček. Matt jí nasune prsten na prst a oba se vášnivě políbí. Celý kinosál, kde sedí známí a příbuzní Ginny, začne tleskat.

Inspirace

Bohužel Mattův nápad tu byl už dříve. Todd Cavanaugh se rozhodl požádat svou dívku Elisabeth Baldanza (Miss New York 2007) taktéž v kině. Požádal natáčecí studio o pomoc a natočil s nimi akční trailer v hollywoodském bombastickém stylu. Na konci opět čekala krabička s prstenem a jedno dojaté ANO.

Fotogalerie
9 fotografií