V pokoji spolu sedí pan Kantor z Brna, výživový specialista Petr Havlíček a paní režisérka Simona Hanáková. "Jak můžete věřit někomu, kdo vás s**e a kdo vás znechucuje? To opravdu nechápu," začíná hodně z ostra Havlíček. Pan Kantor se, jak je vidno, příliš neřídil radami hubnoucího týmu. "Jídelníček nula, kondice se v podstatě nezvýšila," vypočítává Havlíček nedostatky.

Moderátor podotkne, že je rád, že už natáčení končí. "Jsem také rád, že už vás nikdy neuvidím, ani po D1 směrem na Prahu nepojedu," rozjíždí se soutěžící. Panu Jakubovi se začátek hubnutí příliš nezdařil, přesto mu štáb dal šanci si hubnutí o měsíc protáhnout. "Jakub mi do telefonu řekl, že na to s**e," vytmaví soutěžícímu režisérka Simona.

Kantor s Havlíčkem se dostali do osobního sporu. "Petr Havlíček dobře mířenými otázkami zjistil, jak pan Kantor dodržuje dietní režim. Krátká schůzka v Praze na pět minut se změnila na pětačtyřicetiminutovou hádku," řekl Blesk.cz Václav Slunčík z Primy.

Jakub si prostě nedokázal odpustit své milované pivo a prý si bude už hubnout dle svého a nechce k tomu televizní kamery. "Už mě to s vámi nebaví, kamery a podobně. Vadí mi vaše vystupování... arogance. Končím nejen kvůli vám (myslí Havlíčka - pozn. red.), ale také kvůli paní režisérce," vyjmenovává Jakub Kantor důvody předčasného ukončení natáčení. Jak se Jakubovi Kantorovi dařilo hubnout, uvidíte 26. května na TV Prima

Fotogalerie
4 fotografie