Hokejový národ už třetí den puká vzteky poté, co vůdce reprezentační lavičky odtajnil nominaci pro olympijské Soči. „To je lumpárna, ten Barinka! Lojza si snad dělá srandu!“ opakuje se ve fanouškovských diskuzích.

„Za jeho nominací si stojím já i moji asistenti!“ vzal si Hadamczik na pomoc své kolegy. „Do poslední chvíle jsem to nevěděl. A že mi lidé předhazují, že mou životní partnerkou je Hadamczikova dcera? Zvykl jsem si,“ pokrčil rameny Barinka.

Bohatá dcerka

Svého zeťáka sice zapsal na soupisku pro Soči, ale jinak na něj Hadamczik nenapsal vůbec nic. Zato dcera Nikol (38) podle katastru nemovitostí vlastní luxusní haciendu v Kravařích, činžák v Opavě se 6 byty na pronájem a hned 23 (!) pozemků o celkové rozloze 195 000 m2, což je 61 fotbalových hřišť! Ty jsou sice v současnosti většinou vedeny jako orné půdy, ovšem na Slezsku se traduje, že »kouzelník Lojza« ví, jak je zázračně proměnit na drahé stavební parcely, na kterých vyrostou supermarkety či benzinky.

Jméno paní Barinkové navíc figuruje hned v osmi firmách na pozicích jednatele, člena představenstva či člena dozorčí rady. Táta se umí postarat...

Fotogalerie
16 fotografií

Dary pro milenku Lucii: Byt, fáro i džob

Být blízkým Aloise Hadamczika se vyplatí. Své by o tom mohla říct i jeho mladičká milenka Lucie Placzková (24), která teď vozí v kočárku ani ne ročního syna. Hadamcikova? „Já si myslím, že je to nesmysl,“ reagoval trenér loni v létě na otázku Blesku.

Přestože s manželkou Sylvou má dvě dospělé děti, svým vztahem s bývalou hosteskou se netajil. Koupil jí Audi A3 v plné výbavě, byt v Hlučíně a dohodil i flek na Pozemkovém fondu, který dřív vedl jeho známý. Nezkušená středoškolačka inkasovala za poradenské služby až 270 000 Kč ročně, skandál po jeho zmedializování prošetřovala policie.