Pro Řepku je to už každodenní chléb, ale teď do tajů blikajících bedniček zasvěcuje i partu na jihu Čech. „Hráčská kabina Budějovic podává velmi dobré a stabilní výsledky v herně na Lidické třídě, asi 500 metrů od stadionu,“ napsal do Blesku čtenář.

„Kromě zaparkovaných luxusních aut před vchodem, můžete uvnitř spatřit klidně celou jedenáctku, vedenou Tomášem Řepkou, na sedadlech u automatů. Mačkají plynule,“ napsal možná naštvaný fanoušek.

Hráli každý den

Blesk si tuhle informaci ověřil. Byla pravdivá. Stačilo si u herny třikrát počkat a třikrát tam hráči přišli! Například ve středu si Řepka přivezl Jakuba Řezníčka. Přijeli v půl dvanácté, sedli ke stolu, dali si kafe a za chvíli dorazili další spoluhráči Roman Lengyel a Filip Rýdel. Řepka pak zaplul do zadní místnosti, kde je 35 automatů. A tam už měl svůj svět. „Když hrál, s nikým se nebavil. Byl zamyšlený,“ řekl Blesku člověk, který v tu dobu „mačkal“ vedle něj.

Naštvali trenéra

Zábava hráčů posledního týmu ligy naštvala jejich kouče. „Nevím o tom, ale pokud je to pravda, určitě to budeme řešit. Chodit do kasina je věc, která negativně ovlivňuje hráče,“ má jasno Miroslav Soukup, který tým koučuje od pondělí. Před ním trénoval František Cipro.

Ten se ale o počínání hráčů, kteří ho mizernými výkony připravili o práci, nechtěl moc bavit. „Já se k tomu nechci vyjadřovat. Jestli máte fotky, tak máte. Ale určitě to jde mimo mě. O ničem jsem nevěděl,“ řekl Blesku Cipro, který tvrdí, že Řepka po každém tréninku jezdí domů. Hned nejezdí. Přidává si a se spoluhráči tuží partu.

Fotogalerie
12 fotografií