Ta vila je skutečný skvost. V roce 1999 za ni její architekt získal ocenění v soutěži O nejlepší cihlový dům pro příští tisíciletí. Ofi iálně ji Erbová koupila loni v lednu za zhruba 20 milionů. V té době už žila s fotbalovým multimilionářem Řepkou. Tvrdí ale, že on nemá s domem nic společného. „Tomáš je tady jen v nájmu. Majitelem vily je výhradně moje firma,“ řekla včera Blesku modelka.

Nájem od Řepky? 120 tisíc!

Nájemné, které Řepka své přítelkyni platil, může být skrytým fi nancováním nákupu domu. Podle dostupných informací dělalo totiž donedávna 120 tisíc měsíčně! To se nelíbí jeho ženě Renátě (38), se kterou stále není rozvedený. Obává se, že ji manžel chce připravit o část majetku, na který má nárok.

„Budeme chtít ty peníze započítat do společného jmění manželů,“ uvedl už dříve právník Řepkové Miroslav Duda. Proč teď Erbová vilu, jejíž část zaplatila i díky štědrému nájemnému od milence, vlastně prodává? „Od začátku jsem to brala jako investici,“ sdělila.

Pokud by se jí podařilo prodat dům za 40 milionů, za které ho nabízí realitní kanceláře, přišla by si na zisk kolem 20 milionů. Musí ale počítat s tím, že právník Řepkové bude chtít prověřit, zda nynější prodej není jen způsobem, jak ulít část Řepkových rodinných financí.

Půjdou pod most?

Nejspíš i proto je Erbová z otázek týkajících se vily nervózní a povolují jí nervy. Kam půjdou s Řepkou, společným synem Marcusem (4 měsíce) a její dcerou Viktorkou (6) z prvního manželství bydlet? „Třeba pod most,“ odsekla včera redaktorce Blesku. Ještě nedávno přitom tvrdila, že její dcera začne chodit do školy v Černošicích. Že by tedy chtěla koupit další dům v témže místě, nebo se natrvalo odstěhuje do Českých Budějovic, kde Řepka hraje?

Tip Blesku: Stále je volná černošická vila uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře, jejíž cena se odhaduje až na 400 milionů…

Zbavují se tohohle luxusu

● V roce 1999 sklidil tento dům ocenění v soutěži O nejlepší cihlový dům pro příští tisíciletí

● Pozemek o rozloze 1500 m2

● Patrový dům s podzemním podlažím

● Garáž pro dvě auta + zastřešené stání pro další dvě auta.

● Celý dům je podsklepen, kde jedna větší místnost je zařízena jako společenská pro hosty, toaleta, prádelna a technická místnost

● Dům a terasa jsou vybaveny audio systémem V

● Vyhřívaný bazén s protiproudem a osvětlením

Fotogalerie
10 fotografií