Láska na dálku nevydržela. Vzali se v Česku v roce 2007 a ona se vzdala kariéry baletky v německém Stuttgartu, jen aby mohli být ve Francii spolu. Po necelých třech letech ovšem dala práci zase přednost – dlouhodobě žije v New Yorku, kde se živí jako moderátorka. Jaroslav hraje ve Francii za Bordeaux.

Vybrala mu konto?

„Rozvádějí se,“ sdělil stručně Blesku zdroj blízký rodině. Samotný Jaroslav se k záležitosti nevyjádřil, na mobilu má schránku. Jeho bratr Marek Plašil, který hraje první ligu za Hradec, řekl jen: „Nechci ty zprávy komentovat.“ Podle deníku Aha! Ana Lucia utekla Plašilovi dokonce s jeho právníkem a vybrala jejich společné konto. „Když chtěl na EURO v Polsku vybrat z bankomatu, zjistil, že na účtu nic nemá,“ uvedl zdroj Aha!

Během EURO ještě fandila

Každopádně podle vyjádření Any Lucie na Twitteru během evropského šampionátu ještě držela týmu svého manžela palce. „Češi kopou Řeky do zadku,“ hlásila nadšeně. To bylo 12. června – dva dny předtím oslavila bez Jardy své třicátiny. Když Češi 16. června hráli proti Polsku, nadšeně na Twitter pověsila hlášku: „Jaroslav Plašil připravil pět českých šancí, to je o tři víc než zbytek týmu!“ Stačilo to tehdy na vítězství a slavný postup do čtvrtfinále EURO. Plašilovo manželství, to je podle všeho daleko smutnější příběh.

Fotogalerie
5 fotografií