Ještě před pár dny to vypadalo, že Kokta s Partyšovou spolu už ani nepromluví. Gábinu otravovalo donekonečna vysvětlovat, co bude dělat s nevěrou svého muže. Kokta si totiž prožil románek s mladinkou Ornellou, která tvrdí, že s podnikatelem čeká dítě.

Nic se nestalo

Místo rozchodu přišlo usmíření. Kokta dokonce šokuje: „Sex nebereme jako nevěru,“ řekl Blesku. Protože se celý víkend věnoval své manželce, zřejmě je stále jedinou ženou jeho srdce Partyšová. „Užili jsme si krásné dva dny v Plzni, kde Gábina moderovala otevření nového hudebního klubu,“ prozradil Blesku Kokta. Informace, že s manželkou na večírku neprohodil ani slovo, ho pobavily.

„Těžko spolu můžeme být pořád. Moje žena tam byla pracovně, ale každou volnou chvilku, kterou mezi moderováním měla, jsme strávili společně s přáteli u jednoho stolu,“ vysvětluje. Stejně probíhal i druhý den. „Jen jsme si večer víc užili, protože to byla otvíračka pro veřejnost, tedy hlavně pro mladé,“ řekl Kokta Blesku.

Žalobu nepodá

Jediné, v co teď oba s Partyšovou doufají, je, že prý přestanou útoky Štikové. Partyšová dokonce zvažovala žalobu, ale to už není na pořadu dne. „Shodli jsme se, že to nemá cenu. Jen abychom měli konečně už klid. Vše se dá vyřešit mezi námi a nemusí se do toho zatahovat média,“ doufá Kokta.

Fotogalerie
15 fotografií