Už je úplně jasné, kdo ovládá scénu. Když byla celá rodinka u moře, nebylo po těhotné milence manžela Gábiny Partyšové (34) Ornelle (19) vidu ani slechu. Žádné útoky na Josefa Koktu (55), žádné kompromitující esemesky, ani poplašné zprávy. Matka Štiková se cachtala v Černém moři a na čas zavládl klid zbraní.

Doba hájení končí

Těhotná Ornella zůstala po dobu dovolené svých rodičů v Hostivicích sama jen s babičkou a dědou, protože lékař jí vzhledem ke komplikacím v těhotenství nedoporučil cestovat letadlem. A bylo ticho po pěšině. Kokta mohl vysedávat na zahrádkách pražských podniků beze strachu, že bude rodinou své milenky objeven a perzekvován. Teď ale doba hájení rázem skončila.

Boj o alimenty

Nyní má Ornella za sebou už třetinu těhotenství. Její matka Monika má pouze šest měsíců na to, aby svého potenciálního zetě Koktu přiměla k poslušnosti. Aby vyjednala slušné finanční podmínky pro nastávajícího vnoučka. „Nic nemám, nic nevydělávám, nemůžu platit,“ tvrdil Kokta před dvěma týdny. Monika určitě na dovolené našla páky, jak dítě, které je na cestě, zabezpečit. „Je povinností každého chlapa se o své dítě postarat,“ netají se svými názory Monika. Odpočatá od moře znovu vyráží do boje.

Fotogalerie
7 fotografií