Jsou ovšem i jiné možnosti. Následujících čtrnáct dní se každý den naskytne příležitost získat jeden MĚSÍC ŽIVOTA ZADARMO. Co všechno měsíc života zdarma zahrnuje?

Měsíční plat v hodnotě 30 000 Kč

Měsíční plat v hodnotě 30 000 Kč. Za takové peníze, už si žena jistě udělá radost v módním, ne-li přímo v luxusním butiku. A muži si naopak dopřejí nějaký technický výdobytek, na který dříve ani nepomysleli.

Nákup v hodnotě 10 000 Kč

Jistě si každá rodina vybaví pocit v supermarketu, kdy se vrací k pokladně a košík přetéká. Manželka v duchu počítá, kolik bude zase nákup stát. "Hlavně, ať se na účtence neobjeví čtyřciferné číslo," modlí se pro sebe. Jaké by to asi bylo, kdyby se tam mohlo objevit cifra o řád vyšší?

Poukaz na nákup pohonných hmot za 5000 Kč

Benzín zdražuje a lepší je zůstat při zemi s pár litry, které řidič vezme, až když se kontrolka neústupně drží dole. Když už je peněz ke konci výplaty málo, nezbývá než jet hromadnou dopravou. Odjíždět od benzínky s plnou nádrží je sen mnoha řidičů.

Dovolená pro dvě osoby

Travnatá pláž na Slapech není ono? Lepší by asi byly palmy, moře a písek. Ale kde na to vzít? Dovolené, jako všechno, zdražují. V rámci měsíce zadarmo se ale všechny sny stávají skutečností.

Elektronika za 20 000 Kč

Hokejový zápas na malé televizi, kde není ani vidět puk, nepřináší moc velké dojmy. Zato velká domácí plazmová televize dokáže vykouzlit ten pravý zážitek. Dětem by naopak mohl udělat radost nový počítač. Je na každém, co by si přál.

Skútr Symply 50

Se skútrem Symply 50 už nikoho nezastaví přecpané ulice a zácpy. Skútry patří mezi mrštné a na spotřebu levné dopravní prostředky. Jistě jím neopovrhne nikdo, koho cestovat v kolonách ubijí.

Co pro to udělat?

Od 25. února do 10 března bude probíhat na stránkách deníku Blesk soutěž, která každý den přisoudí jednomu výherci skvělý MĚSÍC ŽIVOTA ZDARMA. Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

Jak získat MĚSÍC ŽIVOTA ZDARMA se dozvíte na adrese www.blesk.cz/zadarmo