Štěpána si můžete pamatovat z pořadu SuperStar. V první sérii se proslavil svým šíleně falešným zpěvem, který ho dostal na přední příčky hvězdné pěchoty a také známou písní s názvem Stávka dýdžejů, která snad neunikla žádnému uchu. Ovšem ačkoli zpíval falešně, což sám uznává, tehdy se vydal do pořadu jen proto, aby našel zpěvačku do kapely. Což se mu tehdy nepovedlo.

Dnes šokuje Pražany svou proměnou. Po pracovní době je Olčou. „Snažím se tak chodit co nejvíc. Jako Olča se cítím pořád. Chodím tak do divadel, na rande, na výlety, na diskotéky a na další akce do společnosti,“ vysvětloval Štěpán.

O celkové změně pohlaví a hormonální léčbě však neuvažuje. „Ideální je začít s přeměnou v co nejnižším věku. Já bych teda s tím, co by se mnou byla schopna provést současná medicína, spokojená nebyla. Samozřejmě byly chvíle, kdy jsem o tom i uvažovala,“ vysvětlovala Olivie.

Lásku našel i tak

V současnosti má vztah, který je prý taky jedním z faktorů, proč chce zůstat v mužském těle. „Moje přítelkyně prohledávala profily na seznamce a najednou objevila fotky Olivie. Řešila jsem opačný problém, jak bude reagovat moje láska, až jednou nebudu stíhat se vyfintit. Riskla jsem to na čtvrtém rande, měla jsem strach, že dostanu kopačky, ale všechno dobře dopadlo,“ svěřila se.

Posměšky

S nevhodnými narážkami na ulici se čas od času setká. Hlavu si z nich však nedělá. „Pokud jsem se někdy setkala s negativními reakcemi, tak se skoro vždycky točí kolem homofobie. Jednou mi nadávají, že jsem gay, a když jsem s přítelkyní, tak zase slyšíme, že jsme lesby. To bylo ale od lidí, kteří mne neznají,“ prozradila.

Že je Štěpán gay, si mysleli i jeho rodiče. „Rodiče to přijali velmi dobře,“ svěřil se. U blízkých tak jako Olivie našel pochopení. Ovšem i přesto má trochu strach. „Existuje jen strach, že se mi to nevyplatí, že se mi stane něco špatného. Že mne někdo napadne v metru, že mne vyhodí z práce,“ svěřila se na konec.

Fotogalerie
13 fotografií