V pondělí 16. ledna utekla Karolíně fenka bruselského grifonka Dafné. Zoufalá majitelka ji od té doby hledá. Zkusila několik veterinárních klinik po celé Praze, oslovila útulky, sdílela videa na sociálních sítích, přes psí weby, hledá po lesích i vyvěšuje letáky.

„Jako by se po ní slehla zem. Prošli jsme celý les v Modřanech, Kamýku i ve Lhotce,“ uvedla se slzami v očích Karolína.

Dafné utekla z ulice Zárubovy, když ji porazilo auto, které nedobrzdilo na namrzlé silnici. „Nebyla nějak výrazně zraněná, jen malinko zakňučela a vyběhla pryč. Od té doby jsme ji neviděli,“ sdělila Blesk.cz majitelka grifonka.

Majitelka dá za Dafné cokoliv

Štěně na sobě mělo růžový obleček značky Hurta a je čipované. „Jediné, co víme, je, že Dafné možná viděl pán, který se procházel v nedalekém lesíku. Prý viděl rozčepýřeného psa v růžové bundě na psím hřišti. Pes ale pak prý přiběhl k nějakému pánovi,“ uvedla Karolína.

Desetiměsíční fenka bruselského grifonka Dafné se ztratila paní Karolíně. Nabízí za ni 10 000 korun. Neviděli jste ji?
Autor: Karolína Kadlečková
Majitelka za pejska nabízí dokonce odměnu 10 000 korun. „Dáme za ni opravdu cokoliv, pokud ji někdo najde. Je to člen rodiny a všem nám hrozně chybí. Pokud ji někdo má u sebe, ať s ní alespoň dojde na veterinu, je zraněná po srážce s automobilem. Prosíme kohokoliv, kdo ji viděl nebo o ní má jakékoliv informace, aby se nám ozval,“ řekla majitelka 10měsíční Dafné.

Pokud jste někdo Dafné viděli, nebo o ní máte jakékoliv informace, ozvěte se na telefonní číslo 602 786 414.

Podívejte se, jak Dafné vypadá:

Fotogalerie
8 fotografií