Cannafest letos změnil působiště. Zatímco předešlé roky probíhal na holešovickém Výstavišti, letošní ročník festivalu naleznete v Letňanech. A to není vše, co se změnilo. „Během těch let se ztrojnásobil, více se internacionalizoval, stal se oblíbenou destinací pro profesionály z celého světa a změnila se i skladba návštěvníků,“ prozradila Nikola Hegrová za Cannafest.

Zatímco v předešlých letech měly o akci zájem zejména mladší ročníky, poslední roky se ukázalo, že zájem o konopí narůstá nejen u lidí středního věku, ale také u seniorů. Festival dokonce myslel i na zájem rodin s dětmi. V druhé hale totiž vzniklo dětské hřiště.
Video
Video se připravuje ...

Cannafest 2017 Eva Fornálová

Návštěvníci si změnu místa pochvalovali. „Je to tady vzdušnější... V Holešovicích se nám často stávalo, že do nás někdo vrážel. Líbí se nám to tu mnohem víc,“ pochvaloval si akci návštěvník Petr, který chodí na Cannafest každý rok.

Na Cannafestu můžete rozšířit své vědomosti ohledně konopí. Dozvíte se tady, jak se tahle rostlinka pěstuje. Pořídíte tady i semínka a substráty. Součástí festivalu je také přednášková hala a filmová zóna, díky kterým budete ještě vzdělanější v daném tématu než při příchodu do Letňan.

Podívejte se, jak to tady letos vypadá:

Fotogalerie
36 fotografií