Na linkách metra bude v neděli dopoledne platit interval 7,5 minuty již od 10:00. Spoje linek B a C budou posíleny i v ostatních víkendových obdobích. Na trase B bude v sobotu dopoledne i odpoledne a v neděli odpoledne zkrácen interval ze 7,5 na šest minut. Na trase C v úseku Ládví - Letňany pojedou v pracovní dny dopoledne a odpoledne všechny spoje, nyní některé z nich končily na Ládví.

V případě tramvají bude zkrácen interval v neděli dopoledne od 10:00 do 13:00. Běžný interval o víkendu tak bude v neděli platit asi o tři hodiny dříve. Pro linky 14, 16, 94 vznikne zastávka Vysočanská. Zastávka Stejskalova v Zenklově ulici bude přejmenována na Libeňský zámek.

Změny autobusových linek

Autobusové linky čekají změny například v Malešicích. Linka 199 v úseku ze stanice Želivského na Sídliště Malešice nahradí linku 163, která bude zkrácena do trasy Sídliště Rohožník - Depo Hostivař. V úseku z Želivského na Habrovou bude posílena linka 155, na které budou místo midibusů jezdit běžné autobusy. Prodloužen bude autobus 228 z Nádraží Uhříněves přes Dubeč, Štěrboholy a Depo Hostivař do zastávky Poliklinika Malešice. Mezi Malešicemi a Depem Hostivař linka 228 převezme úlohu nynější linky 163.

Na lince 124 pojedou nově kloubové autobusy, a to kvůli zvýšenému počtu cestujících v okolí Brumlovky v Michli. Délka intervalů se měnit nebude. Trasa linky 124 bude zkrácena z Želivského na Zelený pruh a v koncovém úseku ze Zeleného pruhu na Dvorce bude prodloužena linka 134.

V Radotíně budou od místního nádraží celotýdenně jezdit nové linky 247, která pojede na Sídliště Zbraslav, a okružní 248. Posíleny budou linky 172, 244 a 246.

Na Budějovické se nástupní zastávka přesune z Budějovické ulice do Olbrachtovy. Zastávka autobusu 156 Poliklinika Vltavská se nově bude jmenovat Bubenská.