Pondělí nám příliš energie do týdne nedodá. Slunce nás do tváří šimrat nebude, jelikož ho převálcují mraky. Přesto neztrácejte na úsměvu, další dny tak ošklivé nebudou. Teploty se i bez sluníčka budou držet na 6 stupních Celsia. Po setmění se teple oblečte, teploměry naměří jen 2 stupně.

V úterý konečně vysvitne slunce. Po nebi se bude prohánět pár mraků, ale ty budou zcela neškodné. Žádný déšť nepřijde. Příjemných 7 stupňů Celsia bude vybízet k procházce kolem Vltavy. Večer se však ochladí na 0.

Ve středu na obloze přibudou mraky. Přesto všechno nás budou šimrat do tváří sluneční paprsky. A stejně tak jako předešlý den se vyšplhají teploty k 7 stupňům Celsia. Pokud se budete vracet domů po setmění, nezapomeňte si s sebou rukavice a šálu, abyste v tom 1 stupni Celsia nezmrzli. 

Čtvrtek bude příjemným slunným dnem se 7 stupni Celsia. Na nebi bude jen pár mráčků, které slunce nepřebijí. Pokud vám tedy v pondělí nevyšla schůzka, vyrazte dnes nebo v pátek. Večer se ochladí na bod mrazu.

Pátek bude nejhezčím dnem týdne. Na nebi nebude ani mráček. Státní svátek tedy bude ideálním dnem volna, kdy si si prodloužíte víkend a užijete si nejhezčí počasí, i když bude jen 7 stupňů Celsia. V noci očekávejte pouhý 1 stupeň.

V sobotu nás čeká skoro zatažená obloha a 7 stupňů Celsia. Pokud máte chuť vyrazit o víkendu na procházku, máte poslední možnost. V neděli by totiž mělo pršet. V noci očekávejte teploty okolo 2 stupňů Celsia.

V neděli spadnou teploty na 5 stupňů Celsia. Slunce překryjí mraky. Během dne očekávejte déšť a možná i slabý déšť se sněhem. V noci se ochladí na 2 stupně Celsia. Tento den si užijte doma při odpočinku.

Dagmar Honsová o tom, jak ovlivňuje počasí naši chuť na sex:

Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy. Blesk TV

Fotogalerie
11 fotografií